Képzések az Alveola szépségakadémián

Ősszel új helyszínen, megújított koncepció alapján folytatjuk tanfolyamainkat az Alveola villaépületében található új oktatási termeinkben.

 

Az Alveola szépségakadémia kényelmesebb és professzionálisabb környezetet biztosít, ahol egy körmös és egy kozmetikai teremben sajátíthatják el a résztvevők az elméleti és gyakorlati tudásanyagot.

Az ősz folyamán számos új képzés közül lehet választani:

A népszerű Refectocil szempilla-és szemöldökfestési technikák tanfolyamot bővítjük az új Sensitive termékcsalád bemutatásával, mellyel új korszak nyílik a szempillafestés világában. Most már az érzékeny bőrrel, illetve szemekkel rendelkező vendégeket is hatékonyan kezelhetitek, hiszen az új Sensitive termékek maximálisan irritáció-mentes hatóanyag formulákra épülnek.

Az új Solanie Szőlő-hialuron képzésen a résztvevők az öregedési elméletek mellett megismerkedhetnek a szabadgyökök keletkezésének elméletével és megtanulhatják, hogy kozmetikumokkal, hogyan tudunk maximális antioxidáns hatás mellett harcolni ellenük. A Szőlő-hialuron termékekkel és az energy relax masszázzsal új fejezetet nyithatsz kozmetikád életében.

A Solanie tanfolyamok továbbá új masszázsokkal is bővülnek.  A tanulni vágyók az arany, organic, bőrmegújító és nyirokmasszázs technikák közül kedvükre válogathatnak.

A nagy sikerű Dermaroller és Mesopen tanfolyam kiegészítéseként új Mesopen koktélkeverés továbbképzést indítunk bőrtípus elemzéssel egybekötve. A képzéshez a Institute BCN mezoterápiás ampulláit használjuk és bőrtípusokra specializál koktél összeállítási trükkökkel fokozzuk mezoterápiás kezeléseid hatékonyságát.

A Malu Wilz új képzésein a tanulók - szemináriumok keretein belül - megismerkedhetnek a Camouflage technikák és korrekciós smink; a Business Look, a tökéletes üzleti smink; a Smokey Eyes satírozás mesterfokon, valamint a Wonder Face Day professzionális kontúrozás, arcformázás technikákkal.

Az új tanfolyami dátumok megtekinthetők az Alveola honlapján, a http://alveola.hu/oktatas oldalon, ahol minden érdeklődő nyomon követheti az aktuális időpontokat.

 

Szeretettel várunk benneteket! 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK