Kihagyhatatlan Shopping Days a Phyris-sel és a Dr. Spiller-rel is

A Malu Wilz Shopping Day sikere után a másik két prémium német márkánkkal is bevezetjük a szuper kedvezmények napját. Az akciós napokon a két termékcsalád tagjai 15% kedvezménnyel kaphatók! (kivéve a Color and Care akcióban résztvevő termékek)

A Phyris prémium szépségápoló termékei a legmagasabb minőségű hatóanyagokat tartalmazzák. A márkai termékei élen járnak a modern high tech kozmetika vívmányaiban, színtiszta tudománnyal veszik fel a harcot az öregedés ellen.

Megnézem a webshopban »

A Dr. Spiller Biomimetic termékei a természetközeliség kedvelőinek okozhatnak örömet. A tiszta, alpesi hatóanyagokat tartalmazó arc-és testápoló család produktumai csodás növényi hatóanyagokkal, ásványokkal, természeti kincsekkel (méhpempő, magnólia-fagyökér stb.) táplálják bőrünket.

Megnézem a webshopban »

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK