Környezetvédelem

FILOZÓFIA

Az Alveola Kft. a kezdettől fogva elkötelezett a környezettel, a társadalommal és munkatársaival szemben. A környezeti terhelések lehető legalacsonyabb szinten tartása és a természeti erőforrások kímélése ezért éppúgy a vállalati filozófia részét képezi, mint a felhasznált anyagok gondos, környezetbarát feldolgozása.


Legfőbb környezetvédelmi célkitűzésünk a környezeti teljesítmény folyamatos javítása.
Figyelemre és dicséretre méltó munkatársaink környezettudatossága, hiszen ez a sikeres környezetvédelmi munka garanciája.
A siker a vezető munkatársak elkötelezettsége és a legkorszerűbb technológia alkalmazása mellett a munkatársak megfelelő informáltságában és környezettudatos magatartásában rejlik.
Az Alveola Kft. felelősséget vállal a szolgáltatás és a tevékenység, telephely helyszínek környezetbarát jellegének folyamatos javításáért, valamint a természeti erőforrásokkal történő környezetbarát gazdálkodásért.

Az Alveola Kft. környezeti politikája

Az Alveola Kft. fő profilja, szelektív kozmetikai és szőrtelenítő termékek, elektromos kisháztartási és szépségápolási készülékek és táplálék kiegészítők gyártása és nagykereskedelme.

Az Alveola Kft. szolgáltatásai könnyen azonosítható környezeti hatásokkal járnak, körültekintő kezelésük megoldott. Az alkalmazott technológiákkal törekszünk a környezetterhelés csökkentésére, alkalmazásuk elősegíti a takarékos anyag és energia felhasználást, a környezet kímélését.

Ebből az alaphelyzetből kiindulva a társaság vezetősége a folyamatos javítás és fejlődés mellett kötelezi el magát. Pénzügyi és emberi erőforrásait, tartalékait figyelembe véve folyamatos fejlesztéssel kiváltja a nem környezetbarát anyagokat és technológiát. Biztosítja az anyag és az energia felhasználás folyamatos ellenőrzését, karbantartását, mindig szem előtt tartva a megtakarítás lehetőségét. A levegő, víz és talajszennyezés lehetőség szerinti elkerülésére, megelőzésére kötelezi el magát. Új technológia, eljárás, termék bevezetésénél külön gondot fordít a környezetterhelő hatások azonosítására és szabályozására, azok minimalizálási lehetőségeire. A környezeti teljesítmény értékelésére egységes eljárást működtet és a mutatókat folyamatosan nyomon követi.

A társaság vezetősége folyamatossá teszi a környezetvédelmi oktatást és képzést valamennyi dolgozó vonatkozásában, ennek feltételeit biztosítja.

Az Alveola Kft. tevékenységére vonatkozó környezetvédelmi jogszabályokat és határozatokat, valamint környezetvédelmi vállalásait teljesíti. A környezet védelme érdekében minden alkalmazottat, alvállalkozót és beszállítót megnyer a környezetvédelmi célok megvalósításához. Az Alveola Kft. környezetvédelmi céljait megismerteti a nyilvánossággal.

A társaság vezetősége a környezetvédelem iránti elkötelezettségét az

MSZ EN ISO 14001:2005 szabványban rögzített környezetközpontú irányítási rendszer működtetésével juttatja érvényre.

Budapest, 2008. április 21.

Szóráth Tamás ügyvezető igazgató

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK