Körömre fel!

A nyári hónapokban mindenkinek a nyaralás, a napsütés, a tengerpart, a romantika körül forognak a gondolatai. Hangulatunkat pedig nem csak az öltözködésünk stílusa, hanem a sminkünk vagy a körmünk mintázata is követheti. Ilyenkor mindenki vagányabb lesz egy kicsit, a már-már konzervatívnak számító francia körmöket felcseréli élénk neon, vagy szikrázóan csillogó színekre.

Azonban az egyszerű, letisztult pasztell és nude árnyalatok is hódítanak, annyi különbséggel, hogy fel lehet őket dobni mindenféle furcsa formájú geometriai mintával.

A szín mellett a mintázás is számtalan lehetőséget nyújt az egyszínű körmök különlegessé varázsolására, a végtelenül egyszerű pöttyözéstől vagy csíkozástól egészen a virág, matróz vagy festményszerű tengerpartot ábrázoló mintákig. 

Ha igazán fiatalosak és trendik akarunk lenni, pompázzanak különböző színben a körmeink! A stílus a gyűrűsujj megkülönböztetésével indult, mára azonban, akár minden körmünk más színű lehet, nem árt azonban gondosan összeválogatni a színeket, hogy azok egymással harmonizáló, színtónusban közel álló vagy éppen ellentétes, komplementer színek legyenek.

De ne feledkezzünk meg a különleges effektekről sem, mint a homokhatás vagy az „ombrés” színátmenetek, továbbá rendkívül széles választékban vannak jelen az üzletekben a különböző glitteres, flitteres, csillámos, napfényben csodásan tündöklő körömlakkok.

Néhány évvel ezelőtt még el sem tudtuk volna képzelni, hogy a szépen kilakkozott körmeink ne legyenek fényesek, ha így történt, valamit rosszul csináltunk, mára ebből is divat született, csodás összhatás érhető el a matt és fényes felületek játékával, ebben az ún. matt fedőlakkok lehetnek segítségünkre.

A számtalan lehetőség felvázolása után térjünk rá a kivitelezésre. Magunk készítsük a manikűrt vagy bízzuk szakemberre? Hagyományos vagy tartós körömlakkot válasszunk?

Ha elég ügyesek vagyunk, természetesen otthon is elkészíthetjük a nyári mintás körmeinket, csak 1-2 lakkot és kiegészítőt, mint pontozó tűt, ecsetet, néhány körömdíszt kell vásárolnunk. Ha nem a legjobban sikerült, akkor sincs semmi gond, mert körömlakk-lemosóval pillanatok alatt eltávolíthatjuk. Ha nincs túl sok időnk és hosszabb távon szeretnénk színes, ápolt körmöket, válasszuk a tartós lakkozást. Ma már kaphatóak bárki számára elérhető Lac Gel szettek, melyek profi alapanyagokat és precíz leírást tartalmaznak, amelyet, ha pontosan betartunk, el tudjuk érni a kívánt hatást. Ha nem sikerül elsőre, ne csüggedjünk, hiszen a műkörmösök is hónapokig tanulták a szakmájukat. Arról se feledkezzünk meg, hogy a Lac Gel-ek amennyivel tartósabbak, eltávolításuk annyival nehezebb és időigényesebb, tartsuk be az oldásra vonatkozó technikai utasításokat, hogy elkerüljük a körömlemez sérülését. A Lac Gel, annak ellenére, hogy új keletű találmány – mely ötvözi a hagyományos körömlakk egyszerű kezelhetőségét a műköröm zselé tartósságával – mára már színvilágával és effektjeivel is képesek követni a hétköznapi körömlakkok választékát.

Tehát számos lehetőség áll rendelkezésünkre színben és mintázatban egyaránt, hogy kifejezzünk önmagunkat, igen, a körmünk is mi vagyunk, biztosan mindenki szájából elhangzott már az a mondat, egy félre sikerült színválasztás után, hogy „ez nem én vagyok”. Az ötletek tárháza nyitott az internet világában, sőt, léteznek már mobiltelefonra letölthető applikációk is, melyek segítséget nyújtanak, körömkalandra fel!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK