Aktuális trendek

A műkörmös trendek nem csupán a divatirányzatokra levetíthető színekben, díszítésekben és mintázatokban mutatkoznak meg, hanem az alkalmazott anyagok tekintetében is állandó mozgásban vannak.

A „műköröm piac” egy rendkívül dinamikusan fejlődő iparág, sorra jelennek meg újabb és újabb anyagok vagy csupán a régieknek, a kereslet által generált, tökéletesített változatai.

Sugar Effect, avagy cukorhatás

Viszonylag új díszítési technika, amelynek elkészítéséhez csak a képzeletünk szabhat határokat. Kivitelezhető teljes körömfelületen vagy akár a szabadszél hangsúlyozására is kiváló. Mintákat is készíthetünk belőle, akár más díszítő technikával is kombinálható. Létrejöttének kezdetén sokakban felmerült a kérdés, hogy mennyire tartós, illetve kényelmetlen-e a viselése. A választ azóta a tapasztalat meghozta: ssak a felülete kopik, ami sem minőségi, sem esztétikai szempontból nem válik zavaróvá. Felhasználási területe is teljes körű, nincs anyagcsoporthoz kötve. Lehet zselén, porcelánon, de még lac gel-en is alkalmazni. Gyors, praktikus, látványos és tartós díszítést készíthetünk ezzel a technikával. Nagyon fontos, hogy csak és kizárólag fixálásmentes színes zselét használjunk az elkészítéséhez. Ez azért lényeges, mivel így azonnal bele tud kötni a cukor hatást eredményező díszítő anyag. Az anyagok kombinációja ez esetben sem okoz problémát, ugyanis a porcelán és a lac gel is kompatibilis a fixálásmentes zselével. Javallott a két anyagnak hasonló színűnek lennie, hiszen, ha eltér, akkor nem kapunk tökéletes mintát. A bele szórandó anyag lehet csillámpor vagy fénypor, de akár a színes porcelánnal is kivitelezhető. A lényeg, hogy apró szemcseméretű legyen, hogy viselése ne okozzon diszkomfort érzetet. Fontos még megemlíteni, hogy a fényzselé felvitele és köttetése után alkalmazzuk, különben elveszti az érdességét, ami tulajdonképpen a nevét ihlette.

Hódít a fixálásmentes színes zselé

Ez a dekorációs zselé a színes zselék új generációját képviseli, mely teljes mértékben kiküszöböli hagyományos elődjei kedvezőtlen tulajdonságait. Az idő mindenkinek számít, a köröm készítőjének és viselőjének egyaránt.

Az idővel való takarékoskodás azonban nem mehet a minőség rovására, de tény, hogy ha egy anyagot fel lehet vinni egy lépésben is, - ami rendkívül magas pigment tartalmának köszönhető -, akkor az már biztosan időhatékonyabb és pénztárcakímélőbb. Mivel ez a típusú zselé tökéletesen fényesre köt, mint a neve is jelzi, fixálásmentes, ezért nem szükséges hozzá sem fényzselé, sem fixáló folyadék.

Alkalmazási területe is kiterjedtebb, mint az előző generációé. Az aktuális trendben abszolút jelen lévő egyszínű köröm is tökéletesen kivitelezhető ezzel az anyagtípussal. Mindkét alapanyagon (zselé, porcelán) jól használható, tehát nem kizáró tényező a porcelán alapköröm sem. Továbbá színes szabadszél építésére is alkalmas, ami történhet a hagyományos „beépített” módon, de felfesthető a már megépített alapkörömre is. Hogy teljes legyen a paletta, a díszítést se hagyjuk ki. Legyen szó akár felületi díszítésről, akár egy mozdulat technikáról, az anyag, ezen területeken is kiválóan helyt állt. A vonalas díszítéseken túl zselés festésre és „ombre” minták (színátmenetek) készítésére is jól alkalmazható. A NABA Colour Gel-ek minden igényt kielégítő, folyamatosan bővülő választékkal vannak jelen a piacon, a szakemberek jelenleg 47 színből válogathatnak. Ha számba vesszük felhasználhatóságának területeit, kiderül, hogy idő és anyagköltség szempontjából is hihetetlenül gazdaságos. .

Transzferfólia a különleges hatásért

A díszítés egyik új innovációja a transzferfólia. Több mint 50 szikrázó színben és mintában találhatjuk meg a polcokon.

Elkészítése nem a legkönnyebb alkalmazási technika, viszont a helyes felhasználás elsajátítása után, különleges effektes, egyedi körömcsodákat lehet elkészíteni velük, melyek bármelyik díszítéssel felveszik a versenyt. Legyen a körmünk egészen rövid vagy extrém hosszúságú, kocka vagy mandula, francia vagy színes, valamennyi típus feldobható ezzel a sokoldalúan használható, káprázatosan fénylő anyaggal. Készíthetünk bevonatot a teljes körömlemezre, így szikrázóan fényes metál körmöket kapunk, de használható szolidabb formában is, egy-egy apró mintával különlegessé téve a rövid francia körmöt. Akár zselé, akár porcelán körmökön is használható, sőt még a lac gel is mintázható vele. Mindhárom anyagtípusnál kritérium, hogy a már kész körömre kerüljön a fólia. Ami a használatát illeti, a csillogó-villogó, rendkívül vékony, 2 rétegű fólia aktív felét egy speciális ragasztó segítségével rögzítik a felülethez. A ragasztót felviszik arra a területre, ahová a fóliát szánják, esetleg előtte ceruzával megrajzolják a kontúrokat. Ha vékonyabb vonalakat vagy mintákat szeretnénk elkészíteni, akkor használhatunk egy vékony díszítő ecsetet is. Fontos, hogy az ecset szőre természetes anyagból legyen. Tökéletes választás a NABA 0# és a 00# ecset. Tapasztalat, hogy szebb, vékonyabb mintát tudunk elkészíteni vele, mint műanyag társaival. Rövid száradás után, ráhelyezzük a fóliát, melynek színes rétege a ragasztós felületen megtapad, ezután az átlátszó, hordozóréteget lehúzva, gyönyörűen és élesen kirajzolódik az előzőleg ragasztóval megfestett minta.

A rögzítés másik módja a transzferfóliához is használható NABA Basic Colour Gel használata. Ezt is érdemes a fent említett vékony ecsetes technikával felhordani. A lámpában 2-3 perc köttetés után kerülhet sor a fólia ráillesztésére. A sűrű zselé segítségével domborúbb minta is kialakítható, illetve a zselé színét is bele tudjuk illeszteni a mintába, ha az megkívánja. A tökéletes tartósság érdekében, fényzselével vagy lac gel fedővel zárjuk.

A transzferfólia gyors és egyszerű módja különleges díszítések készítésének. Amellett, hogy az egyes fóliák szabadon variálhatók egymással, a technika sokoldalúan kombinálható egyéb köröm szépítő eljárásokkal.

A NABA transzferfóliák nemcsak bőséges színválasztékban kaphatók, hanem az egyes színek alatt található motívumok is különböznek, amelyek megtörve a fényt, még varázslatosabbá teszik a mintát.

 

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK