Közkívánatra: újra shopping day!

A múlt év egyik kiemelkedő akciósorozatát hozzuk most vissza igaz csak egy alkalomra. Prémium márkáinkat most egy nap erejéig -15% kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Az elmúlt év egyik legsikeresebb és leginkább várt akciósorozata a prémium márkáinkhoz kapcsolódó Shopping Day volt. A PHYRIS, Dr. Spiller és Malu Wilz termékeket érintő kedvezményes napon -15% kedvezménnyel juthattatok hozzá prémium kozmetikumainkhoz.

Most 2016. június  6-án az akciót újra elérhetitek igaz csak egy nap erejéig. -15% kedvezmény mellett vásárolhatjátok meg a high tech hatóanyagairól és különleges kozmetikai megoldásairól ismert PHYRIS termékeket és Dr Spiller biomimetikus kozmetikumokat. A dátumot már most írjátok fel a naptáratokba, mert még egy ilyen alkalom a közeljövőben biztosan nem lesz. Június 6-án pedig időben adjátok le megrendeléseiteket, hogy ne maradjatok le a kedvezményekről.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK