Kezelőágyak orvosoknak

A kozmetikai kezelő- és masszázságyak mellett az Alveola folyamatosan bővíti magas minőségű orvosi felhasználásra szánt termékeinek körét is.

agyak 2.jpg

Az Alveola kínálatában található kezelőágyak nyugalmat, kényelmet eleganciát sugároznak a praktikus felhasználás biztos érzésével. Nem csak az arckezelés követelményeit elégítik ki, hanem lehetőséget adnak testkezelések elvégzésére is. Speciális lábrészüknek köszönhetően bármikor teljesen vízszintes helyzetbe állíthatók, fejpárnájuk kivehető így teljesítve a masszázskezelések követelményeit. Bőrhuzatuk könnyen lemosható, segítve az egyszerű tisztítást és a széleskörű felhasználást. Kezelőszékeink mellett más kozmetikai berendezések is elérhetők kínálatunkban.

kezeloagyak.jpg


2012. őszétől új sorozattal bővül a kínálat, mely az orvosok és magánpraxisok igényeit hivatott kielégíteni. A rendelések kényelmét és a páciensek igényét kielégítő család minden funkciója elektronikusan állítható, a kezelési pozíciók gyorsan és pontosan rögzíthetőek. Az ágyak masszív fém vázra épülnek, mely mindenkor stabil, borulásmentes állást biztosít. A Basic sorozat fehér színekre épül, azonban igény esetén lehetőség nyílik egyedi színű huzatok kiválasztására is.

kezeloagyak 3.jpg

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK