Súgó

Üdvözöljük az Alveola Kft. honlapján! A 20 évvel ezelőtt alakult cég webes felületén tájékozódhat professzionális kozmetikai divíziónk sajátmárkás termékeiről, képviselt brandjeinkről és saját lakossági termékeinkről. Emellett hassnos tippekkel, tanácsokkal és tudnivalókkal látjuk el a látogatóinkat egyes termékekhez és termékkörökhöz kapcsolódóan. Oldalunkon tájékoztatjuk a legfrissebb kapcsolódó hírekről, kozmetikusoknak szóló oktatásokról, rendezvényekről és aktuális akcióinkról.

A fejlécen található menük használata

Felső menü - Ezen menü segítségével könnyedén elérheti főbb interaktív tartalmainkat (Trendmánia és Videó galéria), webshopunkat, valamint a Szalon & Boltkeresőn keresztül megtalálhatja az önhöz legközelebbi üzletet vagy kozmetikát, melyben fellelhetőek az Alveola kft. termékei.

Márkaválasztó és Keresés - A legördülő menü segítségével egyszerűen listázhatja az egyes márkákhoz tartozó összes terméket, vagy név szerint rá is kereshet a kereső segítségével egy konkrét termékre.

Lila és zöld főmenü - Témakörökre és termékkörökre bontva böngészhet az aktuálisan elérhető termékeink közt, miközben hasznos tippekkel és tanácsokkal is igyekszünk ellátni önöket. 

A jobboldali menü használata

Ebben a menüben tájékozódhat katalógusainkon keresztül az aktuális akcióinkról, híreinkről, rendezvényeinkről és tanfolyamainkről. Emellett ha kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, a 'Szakértő válaszol'-on keresztül beküldheti kérdését.

A láblécen található menü használata

A láblécben található lila menüben megtalálja az összes közérdekű információt az Alveola Kft-vel kapcsolatban. Cégünk története és elérhetőségei mellett itt is megtalálja a fenti menükben már említett Webshop, Szalon & Boltkereső, Rendezvények és Oktatás menüpontokat. Emellett nevének és e-mail címének megadásával feliratkozhat hírlevelünkre, melynek segítségével elsőként értesülhet exkluzív ajánlatainkról!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK