Lapozd át a legújabb Őszi Color&Care magazint

Megérkeztek az ősz legjobb Alveolás ajánlatai, melyekkel több száz terméket szerezhetsz be a szokásosnál is jobb árakon.

Magazinunk fókuszában a nyár utáni bőrregeneráló kezelések állnak, melyekben eligazodni A Solanie step by step kezelési terve, illetve legfrissebb podcast adásunk a Tonik is segít. Az őszi bőrápoláshoz a Solanie mellett az Institute BCN akciós mezoterápiás ampulláit is segítségül hívhatod, melyhez Dermapent most 35% kedvezménnyel szerezhetsz be.

Mini kozmetikai gépeinkhez ajándék Solanie termékeket adunk, ezzel is segítve a tökéletes munkát és a helyes bőrápolási rutint. De számos más gépet és bútort is a szokásosnál jobb árakon érhetsz el. Ugyan a gyanta szezon szeptember közeledtével a végéhez közeledik, ajánlataink között még így is találsz visszautasíthatatlan árakat, melyekkel akár az elkövetkezendő időszak készleteit is feltöltheted.

Kínálatunkba henna és sminktetováló festékek is érkeztek, így könnyen bővítheted szalonod szolgáltatási palettáját újdonságainkkal.Az akciókból és újdonságokból tehát nincs hiány.

Lapozd át magazinunkat online:

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK