Lapozd át legfrissebb születésnapi akciós magazinunkat

Idén ünnepli megalapításának 25. évfordulóját az Alveola Kft. A jeles alkalomból Color&Care magazinjainkban most számos exkluzív ajánlattal találkozhatsz. Nincs más dolgod, csak megkeresni születésnapi logo-nkat és lecsapni a legjobb akciókra.

Már kezetekbe vehetitek legújabb Color&Care magazinunkat, mely a jól megszokott 24 oldalon most különleges ünnepi ajánlatokat tartogat. Az újság indulásával egy időben debütál legújabb termékmárkánk a NOTE is, mely a professzionális sminket ötvözi bőrápoló hatóanyagokkal és koncepcióval.

Solanie márkánk is tartogat meglepetéseket, mégpedig új limitál bőrápoló csomagjainak és már elérhető 16 termékmintánk személyében. Mindkét újdonság a vendégek számára történő kipróbálást és értékesítést támogatja.

Újra visszakerültek a Color&Care oldalainkra PureDerm fátyolmaszkjaink is, melyekkel a rapid bőrápoló hatást tudod egy csapásra megvalósítani a szalonokban és otthon egyaránt. De a jól bevált termékmárkáink akciói között is találhatsz ínyencségeket, melyeket vétek lenne kihagyni.

Legújabb Color&Care magazinunkat on-line is átlapozhatod:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK