Legújabb NABA továbbképző tanfolyamok

Jelentkezz a NABA legújabb továbbképző tanfolyamaira, ahol elsajátíthatod a fixálásmentes zselé és akryl festék használatát, valamint hasznos gyakorlati technikákkal bővítheted porcelán építő szaktudásod.

Művészi technikák szalonra hangolva
Anyagok és technikák variációja - 2 az 1- ben díszítő tanfolyam Stefán Ágival
2014. május 06. 

Kombinált felületi díszítési lehetőségek az új NABA Colour Gel (fixálásmentes zselével) és NABA Akryl festékkel. Mindkét díszítő anyag használatát megtanulhatod egy nap alatt. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk! A díszítések a NABA legfrissebb színeivel készülnek, a szezon trendje alapján, hogy naprakész lehess vendégeid számára.

Elsajátítható ismeretek: anyagok kezelése, kombinálhatóság, színátmenet, színkeverés, árnyékolástechnika, kontúrozás technika, térhatás kialakítása, vékony vonalak, kompozíció, elhelyezés, színek harmonikus kiválasztása.

Porcelán építés felsőfokon – mosolyvonal tréning
Technikai tanfolyam Szabó Andreával olimpiai aranyérmes műkörömépítővel
2014. május 20. 

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod, hogyan készíts pontos, kontúros mosolyvonalat, megismerkedhetsz az egy gombócból készülő szabadszél kialakításának technikájával, valamint szalonmunkában és versenyen is jól alkalmazható fogásokat sajátíthatsz el, amelyek nemcsak tökéletesítik, hanem meg is gyorsítják a munkádat. Ha kedvet érzel hozzá, hogy technikailag magasabb szintre emelkedj, akkor jelentkezz nálunk!

További információk és jelentkezés - kattints ide!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK