Long Lashes szempillaépítő bajnokság összefoglaló

2017. szeptember 30-án 2. alkalommal került megrendezésre a Long Lashes Championship Magyar Szempillaépítő Bajnokság, melynek helyszíne a múlt évhez hasonlóan újra a Lion’s Garden Hotel volt. A versenyen 1D – Classic, illetve 2D – Duplázott technika kategóriákban mérhették össze tudásukat a jelentkezők. Az érdeklődés nagyságát jól mutatja, hogy az eseményre a helyek alig 2 hét alatt elkeltek és összesen 24 szempillaépítő vágott bele a megmérettetésbe. A szakmai zsűrit a szempillaépítés méltán elismert mesterei, Gera-Király Anita és Kovács Brigitta képviselték. Az esztétikai szempontok és összhatás értékeléséért pedig Ágoston Melinda és Kazal Viktória feleltek.

A verseny során végig érezhető volt, hogy a szempillaépítés művészete milyen dinamikus fejlődésen megy keresztül, illetve az is, hogy a szakmai szint az elmúlt évekhez képest is jelentősen emelkedett. Nehéz dolga volt a zsűrinek, ugyanis a tavalyi munkákhoz képest idén még kreatívabb és látványosabb pillaszettek készültek a színes pillák felhasználhatóságának köszönhetően. 

Ezúton szeretné az Alveola Kft. és a Long Lashes csapata megköszönni minden versenyzőnek a részvételét. Bízunk benne, hogy mindenki pozitív élményekkel és szakmai tapasztalatokkal zárta ezt a napot.

A II. LONG LASHES CHAMPIONSHIP HELYEZETTJEI:

1D-Classic kategória nyertesei:

  • I. Dobóné Vas Boglárka 
  • II. Vaskó Brigitta 
  • III. Kiss Viktória

 

2D - Duplázott technika kategória nyertesei:

  • I. Prislinger Andrea 
  • II. Baán Alex 
  • III. Monos Adél

Tekintsétek meg a rendezvényről készült összefoglaló videónkat.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK