Long Lashes Professzionális szempilla hosszabbító oktatókat keresünk!

Ha évek óta szempilla építőként dolgozol, szeretnéd megosztani tapasztalataidat kolléganőiddel és szívesen csatlakoznál az Alveola profi és dinamikusan fejlődő csapatához tartozni, jelentkezz!

  •  
  • Évek óta profi szempilla építőként dolgozol és többre vágysz?
  • Gondoltál már arra, hogy a tapasztalataid megoszd a kolléganőiddel és akkor sem jössz zavarba, ha mások előtt kell beszélned?
  • Szeretnél az Alveola profi és dinamikusan fejlődő csapatához tartozni és extra jövedelemre szert tenni?

Amennyiben a válaszod IGEN jelentkezz „Oktatót keresünk”* programunk keretein belül! Küldd el szakmai önéletrajzod** a zsuzsanna.horvath@alveola.hu e-mail címre. A jelentkezés határideje: 2013. augusztus 15.

*A program keretein belül olyan gyakorlott szempilla építő szakembereket keresünk az ország minden területéről, akik képesnek érzik magukat, hogy a Long Lashes termékeket területi oktatóként képviseljék és ellássák az ehhez a pozícióhoz tartozó feladatokat. 

**Az önéletrajz tartalmazza a következőket: Név, cím, telefonszám, e-mail cím, szakmai tapasztalatok.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK