LONG LASHES WonderBrow tanfolyam

Ahogy változik a divat, úgy változik a szemöldök trend is. Van, amikor a sűrű van, hogy a vékony ceruza csík vagy a hangsúlyos tetoválás hódít és persze időről időre visszatérünk a természeteshez. Bármilyen trend hódít, a természetes tulajdonképpen mindig nyerő, ezzel nem lehet melléfogni. Ami pedig a legfontosabb, hogy az archoz és személyiséghez legjobban illő szemöldökformát válasszuk.

A Long Lashes WonderBrow tanfolyamon megismerkedhetsz a szemöldökdúsítás technikájával. Az oktatáson betekintést nyerhetsz a szemöldökformák világába és a elsajátíthatod a technikát segítő színelméletet.

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatási anyagot és a gyakorláshoz szükséges anyagokat és eszközöket, a modellt biztosítjuk.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK