Magyar Termék Nagydíjas a Solanie Argán növényi őssejtes sorozat

Szeptember 3-án ünnepélyes keretek között vehette át Szóráth Tamás az Alveola Kft. ügyvezető igazgatója az Országházban a Solanie Argán növényi őssejtes sorozatot kiemelten minősítő Magyar Termék Nagydíjat.

A rangos elismerést kizárólag azon magyar cégek kaphatják, melyek saját területükön innovatív ötletekkel, a hazai piacot segítő és támogató, a vevők igényeit szolgáló stratégiával vannak jelen. A Solanie Argán növényi őssejtes sorozat ezen követelményeknek maradéktalanul felelt meg, hiszen már a fejlesztési fázisban is az egyedi hatásmechanizmus, a kiemelten bőrbarát formula és a szakemberek munkáját támogató gazdaságos ár voltak a legfőbb szakmai irányvonalak. A terméksorozat továbbá követi a Solanie azon hagyományát, mely komplett termékcsaládokra épít ezzel is könnyítve az eligazodást a termékek között. További információk az Argán növényi őssejtes termékekről>>

A Magyar Termék Nagydíjat Szóráth Tamás ügyvezető igazgató Dr. Mengyi Roland úrtól, az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága alelnökétől vehette át a Parlementben. A díjátadón részt vettek még az argán növényi őssejtes sorozat fejlesztésében részt vett szakmai csapat képviselői, akik az ötlettől a sorozat végleges arculatáig végezték a fejlesztési tevékenységet.

Ezúton köszönjük minden kedves partnerünknek, hogy hűségével támogatta a sorozat megszületését, illetve kollégáinknak, akik bár a díjátadón nem vehettek részt, de szorosan együtt dolgoztak a termékek fejlesztésében.  

Kiss Gabriella, Csordásné dr. Rónyai Erika, Szóráth Tamás, Dani Richard, Horváth Zsuzsanna 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK