Magyar termék nagydíjas a Solanie Szőlő-hialuron sorozat

A Solanie Szőlő-hialuron termékek személyében immáron második alkalommal nyerte el a márka a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet, melyet Szóráth Tamás vehetett át szeptember 3-án, az Országházban.

A Solanie márka magyar kozmetikusok értékeire építő fejlesztési stratégiájának köszönhetően újabb mérföldkőhöz érkezett. Immáron második alkalommal nyerte el a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címét, mely egyértelműen a hazai termékek egyik legrangosabb kitüntetése. A díjazott Solanie Szőlő-hialuron sorozat koncepciójának lelke egy a magyar természeti kincsekre épülő speciális hatóanyag komplex, mely természetes összetevői révén a C-Vitaminnál 20x az E-vitaminnál 50x erősebb antioxidáns hatással rendelkezik. A nemzetközileg is szabadalmaztatott TO Complex fő funkciója a bőrsejtek szabadgyökökkel szembeni védekező mechanizmusának stimulálása, valamint a már elszenvedett károsodások regenerálásában betöltött aktív szerep.

A Solanie Szőlő-hialuron termékcsalád Magyar Termék Nagydíját Szóráth Tamás vehette át az Országházban. Az átadáson jelen voltak a termékkoncepció megalkotásában, valamint a termékgyártásban és fejlesztésben részt vett munkatársak is.

Szeretnénk megköszönni minden kedves partnerünknek, hogy márkahűségével támogatta a sorozat megszületését, illetve kollégáink munkáját, akik a díjátadón nem vehettek részt azonban szorosan együttdolgoztak a termékek megszületéséért. 

 Dr. Rónyai Erika, Dani Richard, Morvai Dóra, Szóráth Tamás, Csillag Szabina

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK