Malu Wilz „Csillogó farsang” sminkverseny

Hozd ki magadból és modelledből a legtöbbet a Malu Wilz most induló on-line sminkversenyén. 1 hónapod van rá, hogy megmutasd te vagy a legmenőbb sminkes és méltó vagy exkluzív díjaink egyikére.

Modellednek készíts egy a farsangi karnevál hangulatához leginkább illő sminket, küldd el nekünk az arról készült profi, vagy félprofi képet és nyerd el szakmai zsűrink díjait, vagy a legtöbb közönségszavazatot.

Nyeremények, melyek csak rád várnak:

1.Helyezett:
60000Ft értékű Malu Wilz ajándékcsomag + 1 ingyenes sminktanfolyam az Alveola Beauty Akadémián

2.Helyezett:
30000Ft értékű Malu Wilz ajándékcsomag + 1 ingyenes sminktanfolyam az Alveola Beauty Akadémián

3.Helyezett:
15000Ft értékű Malu Wilz ajándékcsomag + 1 ingyenes sminktanfolyam az Alveola Beauty Akadémián

Közönségdíj:
15000Ft értékű Malu Wilz ajándékcsomag + 1 ingyenes sminktanfolyam az Alveola Beauty Akadémián

Részvételi feltételek:

A játékban részt vehet, minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki rendelkezik a versenyben meghirdetett smink elkészítéséhez szükséges készségekkel. 

Feladat

Egy a farsang hangulatához illő smink készítése modellnek és az arról készül fotó elküldése az Alveola Kft. által kezelt Malu Wilz Facebook oldalra, vagy az information@alveola.hu e-mail címre. A versenyben résztvevő elfogadja, hogy az általa beküldött fotókat az Alveola Kft. a Malu Wilz magyar Facebook oldalán galériában közzé teszi.

Sminkhez használt kellékek

A smink elkészítéséhez minden megengedett, ami a témahűséghez szükséges. Használhatsz műszempilákat, csillámokat és egyéb hatást fokozó kellékeket.

Díjazottak kiválasztása

Az első három díjazott kiválasztása szakmai zsűri által történik. A közönség díjas smink, pedig a sminket ábrázoló képre leadott like-ok száma alapján kerül kiválasztásra.

Versenyszabályzat: alveola.hu/maluwilzszabalyzat

Adatkezelési tájékoztató: alveola.hu/maluwilzadatkezeles

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK