Malu Wilz „Jégkirálynő ” sminkverseny

Újra itt a lehetőség, hogy megmutasd Te vagy az ország legjobb Malu Wilz sminkese. 1 hónapod van rá, hogy modelledből egy fantasy világ ihlette Jégkirálynőt varázsolj, és hogy karácsonyra hazavidd három értékes nyereményünk egyikét.

A versenyben való részvételhez nem kell mást tenned, minthogy fantáziád Jégkirálynőjét elkészítsd és elküldd az arról készült profi, vagy félprofi képet. Munkáddal szakmai zsűrink pontjaira és a rajongói lájkokra is hajtasz, így egy jó kép több, mint elengedhetetlen a versenyfeladathoz. 

Nyeremények, melyekkel emeltük a tétet:

1.Helyezett:

70.000 Ft értékű Malu Wilz ajándékcsomag + 1 ingyenes sminktanfolyam az Alveola Beauty Akadémián

2.Helyezett:

35.000 Ft értékű Malu Wilz ajándékcsomag + 1 ingyenes sminktanfolyam az Alveola Beauty Akadémián

3.Helyezett:

20.000 Ft értékű Malu Wilz ajándékcsomag + 1 ingyenes sminktanfolyam az Alveola Beauty Akadémián

Közönségdíj:

20.000 Ft értékű Malu Wilz ajándékcsomag + 1 ingyenes sminktanfolyam az Alveola Beauty Akadémián

Részvételi feltételek:

A játékban részt vehet, minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki rendelkezik a versenyben meghirdetett smink elkészítéséhez szükséges készségekkel. 

Feladat

Egy jégkirálynőt ábrázoló smink készítése és a munkáról készül 1db legelőnyösebben fotó elküldése az Alveola Kft. által kezelt Malu Wilz Facebook oldalra, vagy az information@alveola.hu e-mail címre. A versenyben résztvevő elfogadja, hogy az általa beküldött fotókat az Alveola Kft. a Malu Wilz magyar Facebook oldalán galériában teszi közzé.

Sminkhez használt kellékek

A smink elkészítéséhez minden megengedett, ami a témahűséghez szükséges. Használhatsz műszempilákat, csillámokat és egyéb hatást fokozó kellékeket.

Nyertesek kiválasztása:

Az első három díjazott kiválasztása szakmai zsűri által történik. A közönségdíjas smink, pedig a sminket ábrázoló képre leadott like-ok száma alapján kerül kiválasztásra. Így a versenymunkáról készült tökéletes kép elengedhetetlen!

Versenyszabályzat megtekintéséhez kattints ide. 

Adatkezelési tájékoztató: alveola.hu/maluwilzadatkezeles

 

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK