Már átlapozhatod ünnepi Color&Care és Salon&Styling magazinjainkat

24 oldalon, több mint 100 ünnepi ajánlattal várnak legfrissebb akciós kiadványaink. Lapozd át őket elsőként és ne maradj le a legjobb évzáró akciókról.

Már biztosan postaládádba is megérkezett, de mától on-line is átlapozhatod legújabb Color&Care és Salon&Styling magazinjainkat. A legfrissebb kiadványokban a sok sok ünnepi ajánlat mellett számos más vérpezsdítő akciót is találhatsz, melyek biztosan jól fognak jönni az ünnepi hajtásban. Elsőként vásárolhatsz a Solanie exkluzív ajándék csomagjaiból, melyek között most 5db „sztárpárt” is találsz. Illóolajaink használatát 3 új prémium diffúzor könnyíti meg, melyeket készletről közvetlenül tőlünk érhetsz el. Az anti-aging szezonra szinte az összes Institute BCN mezoterápiás ampullánkat leáraztuk, hogy jó áron, a piac egyik legjobb kínálatával dolgozhass. Kozmetikai gépeink között is találsz akciós csomagokat, amelyeknél a fókusz most a mikrodermabráziós peelingen és az ultrahangos ráncfeltöltésen van. De ha a sok akció között nem találod meg a számodra legkedvesebbet, akkor sem kell csüggedned. November 29. és december 3 között ugyanis 15% kedvezmény mellett te választhatod ki budapesti nagykereskedelmi üzletünkben, hogy mit szeretnél kedvezményesen megvásárolni.

Lapozd át magazinjainkat online, vagy keresd postaládádban őket.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK