Megérkezett a legfrissebb Color & Care

Megérkezett a legfrissebb Color & Care és Salon & Styling újságunk. A hagyomány szerint szeptember elejére időzített kiadvány számos újdonságot tartogat minden kozmetikusnak, műkörmösnek és fodrásznak.

Az őszi Color & Care – természetesen megfelelő indokok miatt – pár nap csúszással érkezett meg. A késés okát reméljük elnézitek nekünk, hiszen a Solanie Argán őssejtes sorozata elnyerte a Magyar Termék Nagydíját, melynek kézzel fogható díját tegnap vehettük át. Ezen rangos kitüntetést szerettük volna már megmutatni nektek az újság hasábjain, így csak pici csúszást beiktatva kerülhetett a címlapra. De ne búslakodjatok! Akciós kiadványunk így is számos újdonságot, speciális kedvezményt tartogat többek között új Long Lashes Extrem Volume pilláinkat, speciális mezoterápiás akcióinkat, vagy a márkakommunikáció gerincét képező budapesti és országos tanfolyamok legfrissebb időpontjait.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK