Megérkezett a nyári Color&Care

Útjára indult az év leghosszabb akciós időszaka! Méghozzá legfrissebb Color&Care magazinunkkal, mely a nyári nagy melegben is üdítően ható ajánlatokkal vár. Szuper gyantaárak, verhetetlen kezelőágy akciók, letaglózó smink kedvezmények és sok sok egyéb érdekesség várja, hogy kihasználd a benne rejlő üzleti lehetőséget.

Legfrissebb magazinunkban ugyanakkor az év két legfontosabb eseményének infóit is megtalálod. Jelentkezhetsz a IV. Long Lashes Championship-re, mely idén „Pin Up Girl” témában várja a lelkes versenyzőket. De a Solanie őszi partnertalálkozójáról is olvashatsz, mely minden a termékeket használó kozmetikusnak elérhető, akik fejlődni, tanulni és egy kicsit lazítani is szeretne.

Az új magazint on-line is átlapozhatod az alábbi linken:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK