Megérkezett az év első Color&Care magazinja

Január 24-től már kezetekbe vehetitek a legújabb Color&Care magazint ahol az akciók mellett számos újdonsággal is találkozhattok.

A jól megszokott 24 oldalon száznál is több akciós ajánlat vár titeket. Sőt a kedvező árak mellett számos újdonsággal is találkozhattok. Lefrissebb újságunkban debütál a Solanie új Aroma Sense termékcsaládja, mely az aromaterápia és illóolajok varázslatos világába kalauzol el. Nem lehet szó nélkül elmenni az új Solanie BB krémek mellett sem, melyek sok évnyi űrt töltenek be megjelenésükkel. A kozmetikai mini gépek között is találsz két új jövevényt. A FaceLifter és CelluMass gépek az arcápolás és alakformálás kategóriájában nyitnak új távlatokat, melyeket a szalondoban te, de vendégeid akár otthon is kiaknázhatnak. Az akciós ajánlatok közül kiemelkedik mezopen ajánlatunk, mely eddig soha nem látott áron kapható. De a múlt év végi akciós árak a gyantáknál, a RefectoCil festékeknél és mezoterápiás ampulláknál is visszaköszönnek, melyeket nem szabad kihagynod.

Magazinunk akciói március végéig tartanak. Lapozd át on-line és csapj le a számodra kedvező ajánlatokra még ma!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK