Megjelent a nyári Color&Care és Salon&Styling

Június első napsugaraival együtt már kézbe vehetitek új akciós magazinjainkat is melyekből egészen július közepéig válogathattok.

A szezontól megszokott napos időhöz és meleghez speciális gyanta ajánlatok is járnak, melyekből akár egész nyárra betankolhatsz. Gyantapatronokat, gyantázó gépeket és kiegészítőket is bőségesen találsz, hogy minden helyzetre legyen megoldásod. Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően most is számos kezelőágyból válogathatsz és bizonyos típusoknál akár 50.000 Ft-os is spórolhatsz.

A Solanie ajánlataiban is igazi csemegékre lelhetsz, hiszen a márka legnépszerűbb szérumjait, és arcmaszkjait kedvezményesen vásárolhatod meg. Sőt hogy a kipróbálást segítsük az Aroma Sense olajokból is párat kedvezményesen érhetsz el. Salon&Styling magazinunkat is érdemes átlapoznod, hiszen a fókuszban most a hajszárítók vannak. 5 típust is 20% kedvezménnyel szerezhetsz be. De válogathatsz bútor és kiegészítő akcióinkból is.

Kattints a képre és lapozd át új magazinjainkat on-line. 

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK