Megjelent a tavaszi Color & Care és Nail & Style

Az Alveola 25 éves születésnapi ajánlatai tovább víve megjelent legújabb Color&Care és Nail&Style magazinunk, melyben számtalan hihetetlenül jó ajánlattal találkozhatsz.

Az áprilisi „nyár” megérkeztével együtt már kezetekbe vehetitek legújabb akciós újságjainkat is. Color&Care magazinunkban továbbra is a főszerep születésnapi ajánlatainké, melyek mellett számos újdonsággal is találkozhatsz. Solanie alginát maszkjainkból 3+1 akcióban vásárolhatsz, Alveola Waxing gyantáinkon pedig akár 40%-ot is megspórolhatsz. Újdonságaink között megtalálhatod a Solanie kéz és bőrfertőtlenítő spray-ét, a Malu Wilz romantic Affair trendkollekcióját, de a RefectoCil legújabb mini kezdőkészletét is. Az akciós időszakon belül ugyanakkor 3x vásárolhatsz kedvezményesen is budapesti nagykereskedelmi üzletünkben. Kizárólag csak a szükséges kuponokat kell ehhez bemutatnod.

Műkörömépítő szakembereknek szánt Nail&Style magazinunk is számos meglepetést tartogat. 25 éves szülinapunk alkalmából bizonyos termékeknél akár 50%-ot is spórolhatsz. Ugyanakkor már vásárolhatsz Tavaszi Color gél és nyári Lac gél kollekciónkból is

Lapozd át akciós kiadványainkat on-line:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK