Megjelent a téli Color&Care

Óriási mezoterápiás akciókkal és az értékesítést segítő új Solanie display ajánlatokkal indul a téli szezon a Color&Care legújabb számával együtt. Hétfőtől már kezetekbe vehetitek az új Color&Care magazint, mely jó szokásához hűen a téli szezon legvonzóbb ajánlataival vár mindenkit.

A karácsonyi vendégvárást segítve a magazin fókusza az anti-aging kezeléseken van. Ezek közül is kiemelt figyelmet kapnak a mezoterápiás eszközökre és hatóanyagokra vonatkozó extra kedvezmények, a bőr teljes megújítására és regenerálására alkalmazható Solanie bőrharmonizáló és színtónus kiegyenlítő kezelési terv és elektrokozmetikai mini csomagjaink, mellyekkel extra bőrápoló hatást érhetsz el vendégeidnél.

De a magazint átlapozva már találkozhatsz új csomagolású lakossági és kabin kiszerelésű fekete szappanjainkkal, a kozmetikákban történő eladást segítő Solanie display-einkkel és a Malu Wilz őszi trendszíneivel is. Újdonságokban tehát nincs hiány. Lapozd át magazinunkat on-line, vagy regisztrálj rá, hogy elsőként kaphasd meg postán.

A Color&Care magazint on-line is átlapozhatod:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK