Megjelent a téli Color&Care

A Solanie legújabb MesoPeptide sorozatával és az év utolsó születésnapi ajánlataival vár a legújabb akciós magazinunk. 3, 2, 1 a karácsonyi visszaszámlálás elkezdődött.

Egy igazi téli akció maratonnal szeretnénk az idei évet lezárni, melyhez legújabb Color&Care magazinunk több mint tökéletes. 25 éves születésnapunk alkalmából ugyanis továbbra is várnak különleges ajánlataink, melyekkel nem csak egyszeri beszerzéseid teheted hatékonyabbá, de akár előre gondolkodva hosszú távon spórolhatsz is.

25% kedvezménnyel vásárolhatsz mezopent, vagy dermarollares kezdőcsomagokat. De az év egyik legjobb árán juthatsz hozzá a RefectoCil szempilla és szemöldökfestékeihez is, amennyiben párban vásárolsz belőlük. Újra akcióban érheted el népszerű PureDerm fátyolmaszkjainkat, vagy éppen mini kozmetikai készülék csomagjainkkal dobhatod fel kezelési kínálatod.

A magazin különlegessége, hogy most először mutatkoznak be benne a Solanie MesoPeptide termékei, melyek egyedülálló mezoterápiás hatást biztosítanak a tűszúrás mélységében, mégis tűszúrás nélkül. Ha szeretnéd a 2018-as év végét emlékezetessé varázsolni, akkor ne maradj le ajánlatainkról.

Az új Color&Care magazint on-line is átlapozhatjátok:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK