Megjelent az év első Color&Care magazinja

A januári nagy „pihenő” után februárban ismételten az akcióké a főszerep, melyhez jobb böngészni való újságot nem is választhatnál, mint a Color&Care.

Első akciós újságunk ugyanis a megszokottakhoz hűen jobbnál jobb ajánlatokban bővelkedik. A kedvedért csökkentettük 250ml-es Solanie fekete szappanunk árát, hogy a többhöz a lehető legkedvezőbben juss hozzá. Alveola gyantapatronjaink közül 12 típushoz is akciós áron juthatsz hozzá.

De anti-aging mezoterápiás ampulláink árai is a szezonhoz igazodnak, hogy anyagköltségeid minimalizáljuk. Az új Color&Care-ben ugyanakkor üzletkuponjainkat is megtalálhatod, melyekkel 3 héten keresztül annyi terméket vásárolhatsz meg akciósan, amennyit csak a kosaradba tudsz rakni. Szóval idén is érdemes magazinjainkat várni és böngészni, hogy az Alveola ne csak egy partner, hanem A PARTNER legyen szakmai munkád során.

Az új Color&Care magazint on-line is átlapozhatjátok:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK