Megjelent az őszi Color&Care

Szeptember első hetétől már kezetekbe vehetitek legújabb akciós újságunkat. Az ősszel együtt már a karácsonyra is készülünk, így kedvezményeink újdonságaink között is már fellelhetsz ünnepi ajánlatokat. Karácsonyi Solanie készletfeltöltéseidet extra nagy értékű ajándékokkal jutalmazzuk.

50eFt-os és 70eFt-os vásárlásaidhoz akkumlátoros ultrahangot és Midi gőzölőt adunk ajándékba. Új Solanie szettjeink is már az ünnepeket készítik elő, melyekből 4 újat is megtalálsz. Nyugodtan jutalmazd magad, vendégeid, vagy szeretteid egyel.

Szezonújdonságaink közé tartoznak megújult csomagolású JimJams szemfestékeink is, melyek trendi külsővel mégis megszokott minőséggel debütálnak. De Color&Care akcióink között az anti-aging szezonhoz akciós mezoterápiás ampullapárokat, az őszi sminkekhez Malu Wilz és NOTE újdonságokat és megannyi mást lelhetsz fel. Mindezt 24 oldalon.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK