Megjelent legújabb Color & Care akciós újságunk

A nyár érkezésével együtt legfrissebb Color & Care kiadványunk is megérkezett. A 2016. június 13. és 2016. augusztus 19. közötti időszakban 24 oldalról válogathattok több mint 100 értékes ajánlatunkból.

Color & Care újságunk érkezését mindig nagy várakozás előzi meg. Ez egyrészt köszönhető a benne található akciós ajánlatoknak, de ugyanúgy köszönhető a számos érdekes információnak, mely a tanulni, fejlődni vágyóknak is számos meglepetést tartogat. Az idei harmadik lapszám különleges, hiszen első Solanie partnertalálkozónk részleteivel csak és kizárólag itt ismerkedhettek meg. Vagy itt olvashatjátok el Pitó Éva kozmetikus mester interjúját is, hogy az új bársony krém hogyan is született meg. 

Lapozzátok át kiadványunkat és vásároljatok kedvezményes ajánlatainkból:

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK