Megjelent tavaszi Color&Care magazinunk

24 oldalon több mint 200 termékkel már kezetekbe vehetitek a Color&Care magazin legfrissebb számát. Április második hetével együtt megkezdődik az év második akciós időszaka is. A Color&Care magazinban most sem fogtok csalódni, hiszen a jól megszokott oldalszámon most az eddigieknél is több kedvezményes ajánlatot találhattok.

Folytatódik Solanie mini kezelés és ingyenes termékminta akciónk, melyben most az antioxidáns és anti-aging hatású Szőlő-hialuron sorozatot próbálhatjátok ki. Eddig nem látott kedvezményekkel vásárolhattok mezoterápiás ampulláinkból és fioláinkból is, melyeket nem csak a tűs, de a tűnélküli mezoterápiához is bátran használhattok.

Magazinunk megjelenésével egy időben teljessé válik a PureDerm sorozata is, mely 14 arcmaszkot, 1 kéz és egy lábmaszkot, valamint extrém tisztító hatással rendelkező fekete peel off maszkot is tartalmaz. Az érdekességeket sorolhatnánk tovább, de inkább Ti magatok böngészgessetek újságunk hasábjain. Igényeljétek tőlünk, vagy országos nagykereskedelmi partnereinktől, vagy lapozzátok át on-line.

Lapozzátok át kiadványunkat és vásároljatok kedvezményes ajánlatainkból:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK