Megújult NABA Lac Gel tanfolyamok

Az idén újult erővel és tökéletesített szakmai programmal várjuk a tartós lakkozás fortélyait elsajátítani vágyókat.

A Kéz és lábápolók számára azért lehet hasznos a képzés, mert a Lac Gel viszonylag új keletű technika, ami eddig nem képezte az okj tananyag részét.

Azonban nem csak a műkörmösöket várjuk, hiszen a többi szépségipari szakmában is van létjogosultsága a kéz avagy „lábszépítésnek”. Ne feledjük, hogy az új oktatási rend szerint a fodrászok és a kozmetikusok is megtanulják az alapokat. Tapasztalt oktatóink segítségével minden szépségiparban dolgozó szakembernek lehetősége nyílik kis befektetéssel új szolgáltatással bővíteni palettáját, ami a vendégkör bővüléséhez is vezet, illetve élvezheti a „több lábon állás” biztonságérzetét is.


A tavalyi évben számos elégedett tanulóval büszkélkedhettünk, mivel magunkat is folyamatosan ellenőrizzük, minden tanfolyam végén névtelen értékelést kérünk, melyek alapján az elégedettségi fok 100%-os volt. A tanfolyamokon részt vettek, több mint fele visszajön a következő, emelt szintű Lac Gel tanfolyamra. Különös figyelmet fordítunk oktatóink megválasztására, nem csupán szakmai tudásukat, hanem az információ átadási képességeiket is teszteljük.

Az alapszintű képzésen elméletben és gyakorlatban is megtanítjuk a tartós lakkozás és oldás helyes menetét, a „Level 2” Lac Gel tanfolyamon pedig trendi díszítő technikákat ismertetünk. A korábbi tapasztalatokat hasznosítva és a divat változásait követve dinamikusan frissítjük a tananyagot. Az oktatás idejére biztosítjuk a kiváló minőségű NABA alapanyagokat, eszközöket és hogy teljes legyen a kényelem még a tanulók ellátásáról is gondoskodunk, a tanfolyam sikeres elvégzéséről oklevelet állítunk ki.

A képzés végeztével pedig opcionális vásárlási lehetőséget is biztosítunk (a tanfolyam díj felel levásárolható), slágertermékeink a kedvezményes Lac Gel alapkészlet és a 6 db-os Lac Gel színkollekciók.

 

Idén Téged is várunk, a képzések időpontjáról a http://alveola.hu/naba-lac-gel-tanfolyam oldalon tájékozódhatsz.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK