Megújult oktatási weboldalunk

Két évig tartó próbaüzem után a 21. sz elvárásainak megfelelően elindul új oktatási weboldalunk a www.beautyakademia.hu. Akik rendszeresen járnak képzéseinkre, azok már egy ideje élvezhetik új iskolánk vendégszeretetét, mostantól pedig a tanfolyamok kiválasztását és a jelentkezést is kényelmesebben tehetik meg.

Azt is észre vehették, hogy a tanfolyamok közötti böngészést, információszerzést, valamint jelentkezést pár éve már egy erre szolgáló weboldal könnyítette meg. A 2 évig tartó próbaüzem után a Beauty Akadémia oldala elnyerte végleges formáját, így nyár végétől még több és alaposabb információkkal, valamint a desktop és mobil böngészést is támogató felépítéssel könnyíti meg a tanfolyamok közti böngészést és jelentkezést.

 

 

OKJ felnőttképzések

Az Alveola Beauty Akadémia 2017. őszén indította útjára akkreditált felnőttképzéseit, melyekkel az arra fogékonyak kozmetikusnak, szépségtanácsadónak és kézápoló műkörömépítőnek is tanulhatnak. Szakmaiságunk igazolásaként ezek a képzések most is fókuszban vannak, így új weboldalunkon is vezető helyen szerepelnek. A számos információ mellett a döntést szakmai konzultációk, fogadónapok, egyedi képzési ajánlatok könnyítik.

 

 

Szakmai tanfolyamok

Alap és továbbképző tanfolyamaink nem kevesebb, mint 9 témakörben 43 tanfolyamon adnak lehetőséget a tanulásra. A kezdők és profik is találhatnak maguknak csemegét köztük, hiszen oktatási anyagaink tartalma fél évente változik. Az új információk így garantáltak, neked csak annyi dolgod van, hogy a budapesti, vagy vidéki képzések valamelyikére jelentkezz.

 

 

 Lakossági tanfolyamok

Idén ősszel először lakosságnak szóló képzések is várják az érdeklődőket. Az otthoni bőrápolás, hétköznapi smink és a gyantás szőrtelenítés témaköreibe szakavatott oktatóink és gyakorlati trénereink vezetnek be és az egy napos tanfolyamokon minden olyan technikát megtanítanak, melyekkel a fürdőszobában bárki hatékonyabbá teheti szépségápolását.

 

 

 Automatikus jelentkezési folyamat

Oktatási oldalunkon a tanfolyamra történő jelentkezés folyamatát gyorsan és egyszerűen elvégezheted. Nincs más dolgod, mint a képzést és időpontját kiválasztani, kosárba rakni és a kívánt fizetési móddal bebiztosítani helyed. A tanfolyam elvégzése után pedig akár véleményed is megoszthatod a képzésről.

Oktatóink

Oldalunk egyedülálló lehetőséget kínál arra is, hogyha ragaszkodsz egy oktatóhoz, akkor az ő tanfolyamait egyszerűen megtalálhasd. Oktatói menüpontunkon belül minden az Akadémiánkon tanító kollégánkat megtalálsz, a tanfolyamok eléréséhez pedig csak a nevükre kell klikkelned.

 

 

 Ha te is kedvet érzel hogy tudásod hónapról hónapra szinten tartsd és a piacnak megfelelően tovább bővítsd, akkor ne habozz. Böngéssz a Beauty Akadémia weboldalán és találd meg a hozzád leginkább illő képzést.

www.beautyakademia.hu

A szakmai tudás hiteles forrása

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK