Minőségirányítási rendszer

Az Alveola Kft 2005-től az ISO 9001-es, 2009 évtől ISO 13485 szabvány szerinti minőségirányítási rendszereket működtet.

ISO minősítések

Az Alveola Kft. minőségirányítási rendszer keretében szabályozza táplálék kiegészítő, szelektív kozmetikai és szőrtelenítő termékek, elektromos kisháztartási és szépségápolási készülékek nagykereskedelmi tevékenységét, valamint mindezek minőségére alapvetően kiható folyamatait. E rendszer a belső működési folyamatok rendezettségén, folyamatos javításán keresztül a vevők mind magasabb szintű elégedettségének elérését célozza meg.

A folyamatok szabályozási hátterének biztosítása, feltételrendszerének megteremtése, irányítása, ellenőrzése, mérése, elemzése és folyamatos tökéletesítése az ISO 22716 GMP (Good Manufacturing Practice) szabvány előírásai szerint történik.

IVD in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszköznek minősülő terhességi tesztekhez az Alveola Kft. rendelkezik továbbá specializált ISO 13485:2004 rendszerrel is.

Cégünk a kozmetikai termékek gyártása, kiszerelése, töltése, csomagolása címkézése területen a kozmetikumok helyes gyártási gyakorlatára (GMP) vonatkozó MSZ EN ISO 22716:2003 szabvány követelményeinek megfelel.

Az Alveola Kft. arra törekszik, hogy a mindenkori jogi előírásokat betartva, gazdasági és technikai fejlődést követve megfeleljen szolgáltatásait igénybe vevő partnerei elvárásainak, speciális igényeinek.

Az Alveola Kft. minőségpolitikája

 

Az Alveola Kft. stratégiai célrendszerén belül az egyik alappillér a minőségpolitika, melynek megvalósítása biztosítékul szolgál a megrendelőink által elvárt műszaki és minőségi szolgáltatás nyújtásának.

A társaság jövőjének megalapozása, piaci versenyképességének fenntartása a piac által megkövetelt magas színvonalú, kiváló minőségű szolgáltatással lehetséges. A piacon folytatott konkurenciaharcban egyetlen esélyünk van a fennmaradásra és a hosszú távú fejlődére, ha minőségben és szolgáltatásban többet nyújtunk versenytársainknál.

Társaságunk számára a tartós fennmaradás érdekében nincs más alternatíva, mint a megrendelők által megkövetelt magas minőségű szolgáltatás.

Az Alveola Kft. vezetősége elkötelezett az alábbi célok megvalósításában:

  • minden dolgozóban tudatosítjuk, hogy az általa végzett tevékenységek során a társaság minőségpolitikájának szellemében tevékenykedjen, a társaság által végzett kivitelezési munkák, szolgáltatásaink cégünk hírnevét öregbítsék a megrendelőink felé,
  • a társaság minőségpolitikája érvényesüljön valamennyi tevékenységünk vonatkozásában, a szolgáltatás minden fázisában és a megrendelők képviselőivel történő kapcsolattartásban,
  • a megrendelői igények, elvárások, minőségi követelmények teljesítésre, a vállalt feltételek és határidők mindig betartásra kerüljenek,
  • beszállítóinktól (alvállalkozóinktól) elvárjuk, hogy az általuk végzett tevékenységek és beszállított termékek megfeleljenek az előírt minőségi követelményeknek,
  • folyamatosan fejlesztjük irányítási rendszerünket, folyamatainkat, eljárásainkat, dolgozóinkat folyamatosan képezzük annak érdekében, hogy megrendelőink igényeit mind magasabb színvonalon tudjuk kielégíteni,

A társaság célja, hogy irányítási rendszere mindenkor megfeleljen az ISO 9001:2000 (MSZ EN ISO 9001:2001) szabványban rögzített követelményeknek, valamint a minőségpolitikában megfogalmazott céljait megvalósítsa.

Budapest, 2008. április 21.

Szóráth Tamás ügyvezető igazgató

 

 

 

 

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK