Miről árulkodik a rúzsod?

Nem is sejted, hogy amikor kedved szerint kiválasztasz egy rúzst és felkened az ajkadra, utána mennyi mindent sugall az egyéniségedről.

Nude

Nappali rúzsnak legtöbbször valamilyen semleges, nude színt választunk, ami tökéletes a hétköznapokra. Nem figyelemfelkeltő, de mégis öltöztet. Azt mutatja, hogy adsz a részletekre.


Tipp: Round ajakrúzs – hússzín. Halvány rózsaszín árnyalata a természetességre utal.

Termék megtekintése » Round ajakrúzs - hússzín, ceto

 

Sötét

A sötétebb árnyalatokat leginkább este viseljük valamilyen alkalommal. Még ha nem is egy estélyi ruhához kenjük fel, akkor is biztosítja a megfelelő hatást. Azt jelenti, szereted kiemelni az ajkad és nyitott vagy más színekre is.


Tipp: Round ajakrúzs – barnáspiros. Bármelyik este felkenheted, minden öltözékhez jól áll.

 

Világos

A világos színeket inkább nyáron szeretjük, méghozzá közkedvelt ilyenkor a narancs vagy a korall. A nap bármely szakaszában viselheted. Eleganciát és mértékletességet sugall.


Tipp: Round ajakrúzs – vitamin. Narancsos tónusa miatt nyáron remek választás lehet.

 

Klasszikus

Domina, vagyis a vörös ajak. Magára vonz minden tekintetet, így állandó viselése nem megszokott. Olyan nők használnak piros rúzst, akik szereti a vad dolgokat és merészek. A piros ajak személyiségfüggő, tudni kell viselni.


Tipp: Round ajakrúzs – tűzpiros. Ha ebbe a táborba tartozol, akkor ezt a rúzst feltétlen be kell szerezned!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK