Most újra te választhatod ki hogy mi legyen akciós

Amennyiben kozmetikai beszerzéseidet áprilisra és májusra tervezed, akkor van egy tippünk a számodra. Ha az április és májusi hónapokban és a lent megjelölt időpontokban vásárolsz budapesti nagykereskedelmi üzletünkben, akkor az általad kiválasztott nem akciós termékre, most akár 10, 15, vagy 20% kedvezményt is szerezhetsz.

Beváltási időszakok:

  • 2017. április 24-28. - 20%
  • 2017.  május  8-12. - 15%
  • 2017.  május 22-26. - 10%

*A promóció alatt megjelölt kuponkedvezmények kizárólag az azokon megjelölt időszak alatt, budapesti nagykereskedelmi üzletünkben történő személyes vásárlásokkor, az alábbi termékmárkák termékeire válthatóak be: Malu Wilz, Dr. Spiller, PHYRIS, Long Lashes, Alveola Waxing, Alveola kozmetikai gépek és bútorok, JimJams, RefectoCil, ROIAL, TANA, PureDerm, NABA, BaByliss PRO, Eredeti Aloe Vera termékek, Complex étrendkiegészítők. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, készpénzre nem váltható be. Egy vevőkóddal kizárólag 1db 10%-os, 1db 15%-os és 1db 20% kupon érvényesíthető.

Nagykereskedelmi partnereink számára a kuponbeváltás nem lehetséges.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK