Naba visszavásárlási garancia

Az Alveola Kft. termékkínálatában minden professzionális felhasználó (kozmetikus, műkörmös, fodrász, kéz és lábápoló szakember) megtalálhatja a számára legmegfelelőbb termékeket. A cég folyamatosan fejleszti palettáját a partnerei igényeinek megfelelően, melynek legfrissebb tagja a műkörmösök számára kifejlesztett magas minőségű NABA termékcsalád.

A piaci bevezetéssel együtt 2013. november 4-től - december 20-ig 30 napos visszavásárlási garanciát biztosít NABA Colour Gel – színes zselé 3,5ml termékére műkörmös szakemberek részére, az alább felsorolt feltételek mellett: 

I. A Szervező és lebonyolító

"NABA Colour Gel – Színes zselé 3,5ml Visszavásárlási garancia" továbbiakban Promóció szervezője és lebonyolítója az Alveola Kft. 1143 Budapest, Gizella út 28/a továbbiakban Szervező. 

II. A Promócióban való részvétel feltételei

A promócióban minden olyan Magyarország területén tevékenykedő műkörmös szakember (végzettséggel rendelkező) vehet részt, aki bejelentett üzlettel (székhely, telephely) rendelkezik, továbbiakban Résztvevő, valamint igazolható módon ismeri a színes zselé (clour gel) alkalmazásának módját. 

III. A promóció időtartama

A Promóció 2013. november 4. és december 20. között érvényes. 

IV. Résztvevő termék

A 30 napos visszavásárlási garancia a Szervező által Magyarország területén a Promóció ideje alatt forgalomba hozott NABA Colour Gel – színes zselé 3,5ml (kód NA612011), továbbiakban Termék vonatkozik. 

V. Promóció menete

A Résztvevő aki a IV. bekezdésben meghatározott Terméket vásárol a Promóció ideje alatt közvetlenül a Szervezőtől, az a vásárlással együtt elfogadja a Promóció feltételeit és jogosult a vásárlástól számított 30. napon belül a Szervezőnél jelezni, hogy a Termék visszavásárlását kéri. A bejelentés módja lehet telefon, fax, e-mail, vagy levél. Levélben történő jelzés esetén a feladás napja számít bejelentés napjának. A bejelentést a Résztvevő nevének, címének, pontos elérhetőségének a vásárlás napjának és a számla számának közlésével kell megtenni.

A Terméket a Szervező bejelentett székhelyére kell visszaszállítani (a Résztvevő költségére) a Szervezővel egyeztetett időpontban a vásárlástól számított 40 napon belül, az eredeti számla és a műkörmös végzettséget igazoló dokumentumok egyidejű bemutatásával.

Egy résztvevő a Promóció ideje alatt csupán egyszer vehet részt a Promócióban. A Résztvevő egy időben történő több Termék vásárlása esetén összesen egy termékre veheti igénybe Promóciót. 

A Résztvevő a Termék teljes (bruttó) vételárának visszavásárlását kérheti, elsősorban Termék vételárának levásárlásának formájában, vagy ha Résztvevő nem talál a Szervező termékpalettájában levásárlásra megfelelő egyéb terméket, akkor Szervező Résztvevő számára a Promócióban szereplő Termék vételárát visszafizeti. 

A Résztvevő nem jogosult visszavásárlásra, amennyiben nem jelzi előzetesen visszavásárlási igényét a fent jelezett módon a vásárlástól számított 30. napon belül, illetve a Terméket nem szállítja vissza úgyszintén a vásárlástól számított 40. napon belül a Szervezőnek, vagy egyéb módon nem tesz eleget a Promóció minden feltételének. 

VI. Adatkezelés

A Promócióban való részvétellel a Résztvevők beleegyeznek, hogy a Szervező, mint Adatkezelő felhasználja és feldolgozza a Résztvevők személyes adatait a Promóció kezelése és dokumentálása érdekében. Az Adatkezelő az adatokat bizalmasan kezeli azt harmadik fél részére semmilyen formában nem adja át. 

VII. Általános rendelkezések

A Résztvevők a visszavásárlás jelzésével és a Termék visszajuttatásával automatikusan elfogadják jelen hivatalos promóciós szabályt, Jogi út kizárva. 

A Szervező jogosult bármikor belátása szerint megszüntetni, vagy szüneteltetni a Promóciót. 

A Szervező nem tehető felelőssé semmiféle kárért abban az esetben, ha a Résztvevő nem a Promóciós szabályzatban leírtak szerint jár el és ezért számára a visszavásárlási garancia nem érvényesíthető. 

A NABA az Alveola Kft. bejegyzett márkaneve. 

Budapest, 2013. november 4. 

Alveola Kft.

 

Szervező

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK