NABA FREE WORKSHOP ORSZÁGSZERTE

Nem ismered még kellőképpen a NABA anyagokat? Nem vagy biztos a használatukban? Váltanál, de még bizonytalan vagy?

Ha ehhez hasonló kérdések merültek fel benned, akkor kérd te is „házhoz” a személyre szabott NABA termékbemutatót! Nincs más dolgod, mint regisztrálni a városod megjelölésével. Az egy térségből származó érdeklődőket összehozzuk egy helyen és tartunk egy ingyenes szakmai bemutatót, ahol megismerkedhettek a NABA anyagok sajátosságaival, a kulisszatitkokkal és az együttműködési lehetőségekkel.

Csúcsminőségű alapanyagokat és korrekt üzletpolitikát kínál a professzionális szépségipar egyik legmeghatározóbb cége. Mi nem csak egy újabb körmös cég vagyunk a sorban, az Alveola Kft eddig is piacvezető szerepet töltött be a kozmetikumok piacán, hogy ezt a sikert Veled, mint műkörmös szakemberrel is megoszthassuk létrehoztuk a saját professzionális műköröm márkánkat a NABA-t.

A márka népszerűségét a magas minőségnek, a kedvező árnak, az innovációnak és a színvonalas oktatásoknak köszönheti. 3 éves fennállása óta számos élvonalbeli, tehetséges szakember, tette le a voksát mellette, Te se hagyd ki!

NABA Free Workshop időpontok és helyszínek:

2017.02.20. Kisbér - információ és jelentkezés: Hercselné Tóth Nikoletta +36 30 / 435 88 31

2017.03.03. Nyíregyháza - információ és jelentkezés: Gönczi Anita +36 20 / 427 97 67

2017.03.23. Ajka - információ és jelentkezés: Rádonyi-Vér Nikolett +36 30 / 321 29 59

2017.03.27. Kecskemét - információ és jelentkezés: Csernus Szilvia +36 20 / 570 70 55

Regisztrációddal nevezed városodat a következő NABA Free Workshop helyszínéül, vagy automatikusan jelentkezel a már kiírt eseményre. A regisztráció nem jelent semmilyen kötelezettséget, csupán igényfelmérés. A rendezvények ingyenesek, egyes helyszíneken 100 %-ban levásárolható (max. 2.000 Ft értékű) előregisztrációs díjat kérhetünk.
 

 

Benevezem a városomat

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK