NABA workshop június 26-án

Nagy örömünkre egyre többen kerestek meg minket, hogy szeretnétek megismerkedni a NABA alapanyagokkal. Mivel mindenkihez nem sikerült még eljutnunk, úgy döntöttünk, hogy most mi látunk vendégül benneteket.

06.26-án az Alveola székházban (1143, Budapest Gizella út 28/A). Délelőtt 10 órától nyitva állnak kapuink előttetek, érdekes témákkal, akciókkal és újdonságokkal kedveskedünk nektek, megismerkedhettek kis csapatunkkal, vagy akár annak tagjává is válhattok. 

Kényelmes körülmények között próbálhatjátok ki az anyagokat, valamint színvonalas szakmai tanácsadást kaphattok Szabó Anditól. Ízelítő a témák közül: Transzfer kontúr, Akvárium hatás, Porcelánba zárt világ, Lebegő szirmok, Márványhatás zselével, Ombre Lac Gel-lel.

Ha pedig valami megtetszik, ezen a napon 30 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

A rendezvény ingyenes, csupán előregisztrációra van szükség, amit megtehettek az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
TEL.: +36  1 251 22 70 / 23-as mellék,
E-MAIL: gabriella.lazar@alveola.hu

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK