baby törlőkendő 2

Baby törlőkendőTörlőkendők előnye a csecsemőknél

A csecsemő bőre - különösen közvetlenül a születés után és az élet első hónapjaiban - felépítésében és más jellegzetességeiben különbözik az idősebb gyermekek és a felnőttek bőrétől. A hámréteg és a szaruréteg vékonyabb; a hámsejtek egymáshoz való kapcsolódása lazább. A faggyúmirigyek nem működnek, a verejtékmirigyek kivezető csatornája éretlen. Mindezek miatt a bőrt érő behatásokra, fertőzésekre, irritáló, gyulladáskeltő anyagokra érzékenyebben reagál. Csaknem minden csecsemőről elmondhatjuk, hogy érzékeny bőrű.

A popsi területének tisztántartása

A leggyakoribb problémát a popsi területének tisztántartása és ápolása okozza, hiszen itt a széklet, a vizelet és a zárt felület külön-külön is gondot okozhat, azonban együttes jelenlétük megsokszorozza a különböző bőr irritációval járó tüneteket. A széklet és a vizelet keveredésekor a székletbaktériumok a vizeletből ammóniát szabadítanak fel, és ezzel a bőr kívánatos savas vegy hatását lúgos irányba tolják el. Ez a hám leválását, csomóképződést és fekélyt is okozhat, melyek nehezen gyógyulnak. A terület tisztántartására a napi egyszeri fürdetésen kívül (pH 5,5-ös fürdőemulziók, olajfürdők) ajánlatos az alkoholmentes, természetes anyagokat, aloékivonatokat, balzsamokat tartalmazó törlőkendők használata.

Az utazás közbeni szükségletek

Talán nem felelőtlenség kijelenteni, hogy manapság a kisgyermekkel való utazás és mozgás könnyebbé vált, mint valaha. A korszerű babakocsik, az autó és az eldobható termékek sokasága segíti az anyukák életét. Amíg a baba nem szobatiszta nélkülözhetetlen az eldobható pelenka és a popsitörlők használata. Érdemes odafigyelni, hogy az előzőekben részletezett okok miatt olyan termékeket válasszunk, amelyek megfelelő bőrvédő anyagokat is-mint például az Aloe verat tartalmaznak. A szobatisztaság után a megnövekedett mozgástér miatt fontossá válnak a fertőtlenítésre is lehetőséget adó törlőkendők használata, mivel a gyermek kíváncsisága sokszor sodorja őket veszélybe.

Segítség az étkezéseknél

Akár utazunk, mozgunk a gyermekkel, akár otthon tartózkodunk minden esetben kísérője a napoknak az étkezés. Ki ne látta volna már életében a kicsik kedvesen mosolygó, szörnyen maszatos arcát ezen események után. Erre a legjobb megoldás a táskában, az autóban és minden elérhető közelségben a vizes törlőkendő. Pár mozdulat és az előbb még fülig koszos gyermek egyszeriben tiszta, és jól ápolt külsőt ölt. Mindezek a példák csak kiragadott helyzetek, amikben segítségünkre lehetnek a kor legnépszerűbb termékei, az egyszer használatos kendők. Bár vegyi anyag tartalma miatt találhatunk ellenzőket, gyakorló anyukák is tiszta szívből tanácsolják, hogy érdemes a kor adta lehetőségeket a kényelmünknek megfelelően használni. Mivel ezen termékek piaca is egyre szélesedik lehetőségünk van a számunkra legmegfelelőbb termék kiválasztására.

  • Nincs megjeleníthető termék
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK