baby törlőkendő 2

Baby törlőkendőTörlőkendők előnye a csecsemőknél

A csecsemő bőre - különösen közvetlenül a születés után és az élet első hónapjaiban - felépítésében és más jellegzetességeiben különbözik az idősebb gyermekek és a felnőttek bőrétől. A hámréteg és a szaruréteg vékonyabb; a hámsejtek egymáshoz való kapcsolódása lazább. A faggyúmirigyek nem működnek, a verejtékmirigyek kivezető csatornája éretlen. Mindezek miatt a bőrt érő behatásokra, fertőzésekre, irritáló, gyulladáskeltő anyagokra érzékenyebben reagál. Csaknem minden csecsemőről elmondhatjuk, hogy érzékeny bőrű.

A popsi területének tisztántartása

A leggyakoribb problémát a popsi területének tisztántartása és ápolása okozza, hiszen itt a széklet, a vizelet és a zárt felület külön-külön is gondot okozhat, azonban együttes jelenlétük megsokszorozza a különböző bőr irritációval járó tüneteket. A széklet és a vizelet keveredésekor a székletbaktériumok a vizeletből ammóniát szabadítanak fel, és ezzel a bőr kívánatos savas vegy hatását lúgos irányba tolják el. Ez a hám leválását, csomóképződést és fekélyt is okozhat, melyek nehezen gyógyulnak. A terület tisztántartására a napi egyszeri fürdetésen kívül (pH 5,5-ös fürdőemulziók, olajfürdők) ajánlatos az alkoholmentes, természetes anyagokat, aloékivonatokat, balzsamokat tartalmazó törlőkendők használata.

Az utazás közbeni szükségletek

Talán nem felelőtlenség kijelenteni, hogy manapság a kisgyermekkel való utazás és mozgás könnyebbé vált, mint valaha. A korszerű babakocsik, az autó és az eldobható termékek sokasága segíti az anyukák életét. Amíg a baba nem szobatiszta nélkülözhetetlen az eldobható pelenka és a popsitörlők használata. Érdemes odafigyelni, hogy az előzőekben részletezett okok miatt olyan termékeket válasszunk, amelyek megfelelő bőrvédő anyagokat is-mint például az Aloe verat tartalmaznak. A szobatisztaság után a megnövekedett mozgástér miatt fontossá válnak a fertőtlenítésre is lehetőséget adó törlőkendők használata, mivel a gyermek kíváncsisága sokszor sodorja őket veszélybe.

Segítség az étkezéseknél

Akár utazunk, mozgunk a gyermekkel, akár otthon tartózkodunk minden esetben kísérője a napoknak az étkezés. Ki ne látta volna már életében a kicsik kedvesen mosolygó, szörnyen maszatos arcát ezen események után. Erre a legjobb megoldás a táskában, az autóban és minden elérhető közelségben a vizes törlőkendő. Pár mozdulat és az előbb még fülig koszos gyermek egyszeriben tiszta, és jól ápolt külsőt ölt. Mindezek a példák csak kiragadott helyzetek, amikben segítségünkre lehetnek a kor legnépszerűbb termékei, az egyszer használatos kendők. Bár vegyi anyag tartalma miatt találhatunk ellenzőket, gyakorló anyukák is tiszta szívből tanácsolják, hogy érdemes a kor adta lehetőségeket a kényelmünknek megfelelően használni. Mivel ezen termékek piaca is egyre szélesedik lehetőségünk van a számunkra legmegfelelőbb termék kiválasztására.

  • Nincs megjeleníthető termék
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK