Tanfolyamok

Látogass el hozzánk és fejleszd a tudásod az Alveola-val! Az értékes tudásért és a kiváló hangulatért jól ismert oktatóink felelnek, akik megosztják veled elméleti és gyakorlati szaktudásukat. A tanfolyam végén számtalan hasznos ötlettel, új inspirációval és az oktatás elvégzését igazoló oklevéllel térhetsz haza.
Alveola tanfolyamokon való részvétel feltételei »

 • SOLANIE tanfolyamok

  Ismerkedj meg a méltán népszerű magyar termékcsaláddal, ami lehetőséget ad neked, hogy vendégeid igényeit magas minőségű kozmetikumokkal és hozzáadott szolgáltatásokkal kényeztesd, megfizethető áron.

  Tovább olvasom »
 • SOLANIE Arcdiagnosztika - Solanie Akadémia Mester Kurzus

  Ezen az egyedülálló tanfolyamon elsajátíthatod azt a különleges arcdiagnosztizálási technika alapjait, mely a szaktudásodban lévőre támaszkodva egy új dimenziót nyit meg ahhoz, hogy az embert egészében holisztikus módon tanuld meg látni. Az arc szerkezete és a rajta megjelenő rendellenességek helyzetének feltérképezése segítséget nyújt számodra, hogy ne csak a bőrtüneteket lásd hanem képes légy ezek okainak is a feltárására valóban eredményessé téve ezzel a kezeléseidet.

  Tovább olvasom »
 • LONG LASHES alaptanfolyam

  Ismerkedj meg a szempilla-hosszabbítás technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

  Tovább olvasom »
 • LONG LASHES WonderBrow tanfolyam

  Ahogy változik a divat, úgy változik a szemöldök trend is. Van, amikor a sűrű van, hogy a vékony ceruza csík vagy a hangsúlyos tetoválás hódít és persze időről időre visszatérünk a természeteshez. Bármilyen trend hódít, a természetes tulajdonképpen mindig nyerő, ezzel nem lehet melléfogni. Ami pedig a legfontosabb, hogy az archoz és személyiséghez legjobban illő szemöldökformát válasszuk.

  Tovább olvasom »
 • REFECTOCIL szempilla- és szemöldökfestés technikák tanfolyam

  Most kezded a szempilla festést? Vagy már van benne tapasztalatod, de szeretnél kreatívabb lenni? Ha szeretnéd tudni, hogyan keverd a színeket a szebb hatás érdekében és kíváncsi vagy a Refectocil többi praktikájára, valamint a Sensitive termékcsaládra, akkor gyere el a Refectocil Festési technikák tanfolyamra! A RefetcoCil festékei lehetőséget adnak arra, hogy ne csupán a megszokott szempilla- és szemöldök festék színekkel dolgozhass szalonodban.

  Tovább olvasom »
 • NABA műkörmös tanfolyamok

  Ha már rendelkezel műkörmös végzettséggel, de szeretnél új technikákkal megismerkedni vagy meglévő tudásodat tovább fejleszteni, jelentkezz a NABA továbbképző tanfolyamainkra, ahol kiscsoportos gyakorlati oktatás keretein belül sajátíthatod el a munkádat megkönnyítő tudásanyagot.

  Tovább olvasom »
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK