Ősszel újra indul a World of Beauty!

Nagysikerű turnésorozatunk ősszel újra nyakába veszi az országot, hogy minden újdonságot megmutathasson az érdeklődők számára Magyarország szerte. Sokan nem tudják megoldani, hogy 1-1 tanfolyamra Budapestig utazzanak, így miniképzések keretein belül mi visszük el az ország nagyvárosaiba újdonságainkkal együtt a tudást is.

Tanulj és fejlődj velünk, hogy Te is azon szakemberek táborába tartozz, akik mindig naprakészek a szakma folyamatos változásában.

A különböző állomásokon a már jól megszokott 3 miniképzésen vehetsz részt mindössze 1 napon.  

A turné csupa újdonságot rejteget számodra, amikkel még eddig egészen biztosan nem találkozhattál. 

Témák melyekről nem érdemes lemaradni:

Új Solanie MezoPeptid sorozat: Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül
Forradalmasítsd kozmetikai kezeléseid a Solanie MesoPeptid sorozatával, mellyel a bőrproblémákhoz igazított speciális 3-as Peptid formulákkal a tűs
mezoterápiához hasonló hatékonysággal dolgozhatsz
Előadó: Valiskó Mária

Új Long Lashes Lifting technika: a tökéletesen ívelt pillákért
Vezesd be szalonszolgáltatásaid közé a Long Lashes varázslatos szempilla lifting technikáját, mellyel nem csak a hosszú, de a rövid szálakkal rendelkező
vendégeid szempilláit is megemelheted.
Előadó: Kovács Nelli

Légy divatdiktátor: NOTE 2018 sminktrend
Fedezd fel a NOTE őszi trendszíneit, hogy a szezon legvarázslatosabb időszakában is profikhoz mérten készítsd el hétköznapi, vagy alkalmi sminkjeidet.
Előadó: Sok Csaba

Helyszínek:

Részvételi díj: 3.000 Ft, mely teljes egészében levásárolható az előadások alatt bemutatott termékekre. Valamint 3 ingyenes Solanie alginát maszk, melyet jelentkezésed mellé biztosítunk.

Regisztráció a www.beautyakademia.hu oldalon, vagy az adrienn.jablonszki@alveola.hu e-mail címen illetve az eseményt szervező viszonteladó partnereknél.

Ne feledd, ha kimaradsz, lemaradsz!

Regisztráció

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK