Partnerélmény új szintre emelve

2022. május 16-án az Gerbeaud exkluzív rendezvényterme adott otthont a Solanie kiemelt partnereinek, akik egy igazi szakmai napban frissíthették fel tudásukat és találkozhattak a márka mindennapjait formáló csapattal. Érdeklődőben nem volt hiány, hiszen a partnerprogramban részt vevő kozmetikusok szinte mindegyike eljött és hallgatta végig az érdekes előadások sorát.

A napfény okozta bőrelváltozásokról és ezek felismerésének fontosságáról Dr. Kuroli Enikő tartott érdekes és informatív előadást sok sok képpel illusztrálva. A doktornőt hallgatva mindenki egyet értett abban, hogy kozmetikusként szükséges egy bőrgyógyász „kolléga” is, aki segíti, támogatja a szalonmunkát és szükség esetén ott van a háttérben, akihez fordulni lehet.

A jövő hatóanyag trendjeibe Csordásné Dr. Rónyai Erika kalauzolta el a résztvevőket, akik meglepődve szembesültek azzal, hogy a Solanie receptúráinak megalkotásában sok ezek közül már meg is található és hatékonyan segít vendégeik bőrének mindennapos megszépítésében. Extra meglepetésként pár információ morzsát is kaphattunk a Solanie új, fejlesztés alatt álló termékcsaládjáról és pár hamarosan bemutatandó újdonságról is.

Ahhoz, hogy az igazi szakmázás se maradjon el Tamás Eszter a Solanie üzletfejlesztési kapcsolattartója mutatta be az idén tavasszal debütált Aroma Sense termékkoncepcióját és kalauzolt el a holisztikus szépségápolás világába. A résztvevők nem csak megszagolhatták, de személyiségükhöz kapcsolódóan meg is találhatták a hozzájuk leginkább illő termékeket. Az elméleti anyagok mellett pedig gyakorlatban is láthatták azok használatát.

Az esemény különleges színfoltja volt Dani Richard szakmai divízió vezető előadása, aki a tisztán kozmetikai vonallal picit szakítva nyugaton már jól működő értékesítési módszereket mutatott meg a szakembereknek. A fáradozás nélküli, extra pénzbe nem kerülő, pszichológiai alapokon nyugvó  módszerekkel a vendég és vállalkozás kommunikáció frissíthető meg úgy, hogy az extra bevételt és magas számú érdeklődést generáljon a használójának.

A rendezvényt az elmúlt időszakban kiemelt munkát végző partnerek díjazása zárta, akik hűségükkel, szakmaiságukkal mindennap tesznek azért, hogy a Solanie márka hírnevét öregbítsék, a márka által képviselt értékeket tovább vigyék.

Díjazottak:

Bánságiné Kovács Erzsébet: Legkiemelkedőbb értékesítési partner
Szabó Marianna: Legkiemelkedőbb értékesítési partner
Kauer Alexandra: 2021-es év exkluzív Solanie szalonja
Török Nóra Alexandra: Kiemelt közösségi média-jelenlét
Szűcs Fanni: Legdinamikusabban fejlődő Solanie partner

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük mindenkinek, aki részt vett a programon! Találkozunk jövőre!

Tekintsd meg az eseményről készült videónkat:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK