Peel Off maszkok tökéletes bőrtisztításra hangolva

Valljuk be, ha az ember egy hosszú fárasztó nap után hazaérkezik és egy kényeztető fürdőn és az ehhez kapcsolódó frissítő arcápoláson gondolkozik, akkor azért nincs könnyű dolga. Nem a fürdővíz kiengedésére és a zuhanyzásra gondolok, hanem az arcápolásra , mivel a reklámokból ránk zúduló kozmetikum ajánlatokból kiválasztani a valóban hasznosakat nehéz feladat. Meg persze nem szeretnék hétről hétre újból azok közé az impulzus vásárlók közé tartozni, akik egy egy terméket pusztán azért vesznek meg, mert akkor és ott „megkívánják” utána pedig ráunnak és újat választanak.

Így lehet ez a bőrtisztítókkal is, hiszen tökéletes bőrtisztítás nélkül bőrápolás sincs. A TV-ből ránk mosolygó celebek arca tökéletes, mi pedig ha megfeszülünk akkor is csak hasonlót tudunk nagynehezen elérni. Természetesen léteznek azok a termékek és praktikák, melyek valódi megoldást nyújtanak, csak el kell igazodni a túlkínálat labirintusában és meg kell találni a valóban használható termékeket.

A tökéletes arctisztítók skálája nagyon szűknek mondható. Gyakorlatilag két részre bontható, mely a mechanikai és kémiai tisztítók csoportját takarják. Előbbiek kozmetikusoknak és otthoni felhasználóknak is, utóbbiak már inkább csak kozmetikusoknak elérhetőek a speciális kémiai összetevők miatt. Persze létezik átmeneti kategória is, mely a boltok polcain ugyan helyet kap csak ritkán kerül a vizsgálódás középpontjába.

További JimJams Beauty termékek>>

A Peel-Off maszk megnevezés talán nem takarja ezeknek a mechanikai/kémiai bőrtisztítóknak az összes funkcióját. Peel-Off, azaz lehúzható, lehámlasztó amely folyamat alatt azért számos más is történik bőrünkkel, melyhez valóban kimagasló hatékonyság párosul. Ezek a maszkok egy speciális térhálós formulával rendelkeznek, melyek alkoholban oldottak. Felvitelük után az alkohol egyrészt segíti a bőrön található szennyeződések oldását, másrészt megkönnyíti a térhálós szerkezetnek, hogy bejusson a bőr átjárhatóságáért és lélegzéséért felelő elhalt szarusejtek közé. Mialatt az alkohol elpárolog, a szennyeződések és az elhalt szarusejtek megtapadnak a kiszáradó maszkban és a teljes megszilárdulás után egyszerűen eltávolíthatóak a bőrről.

   1. Folyékony maszk felvitele                  2. Száradási idő kivárása                      3. Maszk eltávolítása 

Így összefoglalva a Peel-Off szóösszetétel a szennyeződés oldást és az elhalt szarusejt eltávolítást együttesen is jelenti, mely több, mint amit elsőre gondolhatnánk. És van egy plusz hozzáadott érték is, mely csak ezután következik…

A lehúzás során ugyanis a bőrhöz tapadt maszk - miközben elszakad attól - ingerli az érreakciókért felelős idegeket, így javítva a bőr felszíni vérellátását és sejtek tápanyag és oxigén utánpótlását. A tisztítás után felvitt hidratáló, feszesítő, vagy anti-aging kozmetikumok hatékonysága így többszörösére növekszik.

További JimJams Beauty termékek>>

Mondhatnánk pofon egyszerű ez az egész! Így leírva biztosan, megértve pedig még inkább. A tudatos vásárláshoz és a felesleges vásárlások elkerüléséhez pedig csak ennyi kell. Tudjuk, hogy bőrünknek mire van szüksége és megkeressük a hozzá leginkább illő kozmetikumot. ;-)

JimJams VITA REFRESH Gránátalmás lehúzható maszk     JimJams VITA REFRESH Uborkás lehúzható maszk

A JimJams Gránátalmás és Uborkás lehúzható maszkok kaphatók a Rossmann drogériákban és a webshopunkban!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK