A Phyris hét rendkívüli kompozíciója a bőrnek

Egyedülálló, elbűvölő, lenyűgöző... nehéz az ideillő szavakat megtalálni. Valami egészen különlegeset megtapasztalni, értékesnek és vonzónak érezni magam, és egy élvezetes életérzést átélni – ez a LUXESSE. Tekintsd meg a PHYRIS új Luxesse családját!

Luxesse termékek az arc és a szemkörnyék ápolására hármas hatással! A rövid távú hatásról az értékes Tahiti gyöngy kivonat gondoskodik, mely belülről tölti fel a bőrt. Néhány nap használat után már érzékelhető a további hatóanyagok (C-vitamin, Para zsázsa, Levendula-kivonat) simító, mimikai ráncokat csökkentő hatása. A hosszú távú eredményeket az Istenfa-kivonat (ebruta) biztosítja.

Phyris Luxesse

PHYRIS LUXESSE LIFT - Feszesítő ápolás
A selymesen finom krém észrevehetően simítja a mimikai ráncokat, rugalmasságot ad a bőrnek, és visszaadja fiatalos feszességét. Vízhiányos, akár olajos bőrre is ajánlott.

PHYRIS LUXESSE BRIGHT - Speciális ápolás anti-pigment hatással
A benne lévő halványító anti-pigment hatóanyagok hozzásegítik az egyenetlenül pigmentált bőrt a finom és egyenletes tónus eléréséhez.

PHYRIS LUXESSE REFILL - Gazdag krémes ápolás
Hatékony ápolás a száraz, igényes és kevert bőr különleges igényei számára. Ellazítja a mimikai ráncokat és az exkluzív hidratáló ható- anyagnak köszönhetően tartósan ápolt és sima bőrfelszínt eredményez.

PHYRIS LUXESSE RICH - Gazdag és tartalmas intenzív ápolás
Különösen tartalmas ápolás száraz és igénybevett bőr számára, mely az értékes olajok segítségével láthatóan feszesebb kontúrokat varázsol.

PHYRIS LUXESSE VISION EYE LIFT - Feszesítő és simító szemápolás
Feszesítő és simító szemápoló, mely a szemkörnyék érzékeny bőrének új frissességet kölcsönöz. Csökkenti a ráncok mélységét és a stressz látható jeleit.

PHYRIS LUXESSE ESSENTIALS EYE LIFT I és II - Exkluzív koncentrátumok

LUXESSE ESSENTIAL EYE LIFT I - az alsó szemhéjra
Simítja és revitalizálja az alsó szemhéj területét. Intenzíven hidratál, koffein tartalma serkenti a keringést.

LUXESSE ESSENTIAL EYE LIFT II - a felső szemhéjra
Regenerálja és peptidekkel feszesíti a felső szemhéjat. Fehérje összetevőkkel tömöríti a bőrt, simít és erősít.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK