PHYRIS „Re” sorozat: bőrfiatalítás újragondolva

A bőrfiatalító kozmetikai irányzatok törekvése, hogy hatóanyagokat jutassanak a bőr mélyebb rétegeibe és minél mélyebbről próbálják azt megújítani. Ez nem egyszerű feladat, hiszen az emberi bőr funkcióját tekintve pontosan arra van kitalálva, hogy meggátolja a különféle anyagoknak a bejutását. Mechanikai és kémiai gátat képezzen a külső behatásoknak.

A bőrbarriert kozmetikai kezelésekkel átjárhatóvá tenni nagyon nehéz. A genetikai öregedés színterére az irhába kozmetikumokkal lejutni pedig szinte lehetetlen. A bőr folytonosságának megszakításával hatékony mód kínálkozik, azonban ez a kozmetikus szakma számára kizárólag csak a dermarolleres és dermapenes mezoterápia révén, hagyományos kozmetikumokkal pedig csak elvétve lehetséges. Akkor mégis mit tehetünk ha fiatalodni szeretnénk?

Az elmúlt időszakban a szépségszakma számos új hatóanyag-kutatást mutatott fel, melyek közül az őssejtes termékek - azokon belül is az Argán növényi őssejtek - voltak csak képesek az irháig lehatolni és ott a bőr őssejtjeit növekedésre ösztönözni. Azonban a hatóanyag-kutatásoknak van egy másik oldala is melyről általában csak keveset beszélünk. Ez pedig a hordozórendszerek fejlesztése. Ez végső soron azt jelenti, hogy az egyes hatóanyagok milyen hordozó anyagokba vannak „csomagolva”, hogy azok mint egy kivló szállítóeszköz bejuttassa őket a bőr egyes rétegeibe. A hordozó rendszerek fejlesztése pedig párhuzamosan zajlik a hatóanyagokéval, ami háttérmunkáról csak keveset tudunk.

Az elmúlt évben a színfalak mögött egy úgynevezett Mátrix-Peptid hordozórendszer elnyerte az év innovációja díjat. A rangos elismerést pedig azért kapta, mert a világon elsőként kínált olyan speciális megoldást a szépségszakma számára, mellyel Peptid-Glükóz burokba csomagolt hatóanyagot tudott egészen le az irháig szállítani. Ez pedig nem kis dolog, hiszen korábban a szakma az irháig leginkább csak tű segítségével tudott hatékonyan lejutni. A Mátrix-Peptid rendszer titka abban rejlik, hogy a hatóanyagot körülölelő Peptid-Glükóz burkot a bőr szépen lassan - mint tápanyagot – elfogyasztja és ahogy a molekula mérete csökken, úgy jut be a bőr legmélyebb rétegeibe.

A PHYRIS elsőként alkalmazza ezt a speciális hordozó rendszert „Re” típusú termékeiben melyeknek feladata Restart: újraindítani, Regain: visszaszerezni, Recover: helyreállítani, Recreate újraalakítani, Restructure: újrastrukturálni, Regenerate: újratelmelni, Recontour: újravonalazni, Redesign: újraalkotni, Repair: megújítani, Refill feltölteni a bőrt és bőralkotókat és végső soron szépségünket.

Mindezt azzal a kiegészítéssel, hogy a „Re” termékek forradalmi hordozórendszere katalizátora és tápanyaga is egyben a kollagén és elasztikus rostok termelődéséért felelős fibroblasztoknak. A fő bőrbe juttatott hatóanyag pedig a réz, mely nélkül a folyamat végbe sem tudna menni.

A PHYRIS tehát ismét mutatott valamit abból a szakértelemből és hight tech megközelítésből, mely csak pár cégre jellemző a világon. A „Re” sorozat sikerre van ítélve a profi kozmetikákban és az otthoni ápolásban is. Hiszen olyan eredményeket képes önmagában is produkálni, melyre korábban csak elektrokozmetikai eszközökkel, vagy komolyabb esztétikai beavatkozásokkal volt csak lehetőség.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK