Premium Beauty Shopping Day az Alveolánál

Az elsöprő sikerre való tekintettel 2015-ben is folytatódik a Shopping Day! Szeretnénk prémium márkáinkat még közelebb hozni Hozzád, ezért a Malu Wilz professzionális sminktermékek bevezetett kedvezményes napja két ápoló termékcsaláddal bővül, így már három brand „kincseit” vásárolhatod meg a kijelölt napon 15% kedvezménnyel.

Élj a páratlan lehetőséggel idén először 2015. január 19-én hétfőn!

Prémium termékcsaládjaink több újdonságot is tartogatnak a télre. A Malu Wilz Professional Makeup az elegáns díva megjelenéséhez ad selymes, magas fényű sminktermékeket. A szemek tündöklését a Glam szemhéjpúderekkel, az orcák, a szemöldökcsont, és a járomcsont hangsúlyozását pedig az Arany fénypúderrel vihetjük tökélyre. Magas fényű Soft Kiss Gloss szájfények nemcsak csábítóvá teszik az ajkakat, hanem hidratálják is a téli időjárás viszontagságainak kitett bőrt.

A Dr. Spiller Biomimetic Care az érzékeny bőrök ápolására helyezi a hangsúlyt a télen. Sensicura termékcsaládja egy különleges hatóanyaggal, a magnólia fa gyökerének kivonatával harcol a bőrszárasság és a dehidratáltság ellen. Magas E – és C-vitamin tartalma gátolja a szabadgyökök elszaporodását, egységes és egészséges bőrképet biztosít még a legszenzitívebb bőrök számára is.

Rövid és kifejező az új PHYRIS termékcsalád neve. RE, melynek regeneráló hatása tökéletesen megfelel az igényes bőr szükségleteinek! A RE sorozat átprogramozza a bőrsejteket. A család mottója: vissza a kezdetekhez! Vagyis újra fiatal bőr! Az intelligens hatóanyag-kombináció átalakítja a kollagén hálózatot és az elasztin rostokat. Az eredmény: a RE-nek köszönhetően a regenerációs képesség javul, a bőr visszanyeri eredeti tónusát, feszességét és sima érzetét.

Az egész RE regeneráló sorozat egyedülállóan és tartósan táplálja a bőrt anélkül, hogy a felületét zsírozná, és ezzel egyidejűleg biztosítja az optimális nedvesség megtartását. Az RE termékek lelke az egyedülálló mátrix-peptid hatóanyag komplex, amely innovatív módon helyreállítja a bőr kollagén- és elasztin hálózatát.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK