Profi a szakmában, Profi a képzésben

Ismerkedjetek meg Bölcskeiné Szilvivel a NABA szakoktatójával, többszörös országos bajnokával, aki nap, mint nap „Ébren álmodik”, hogy vendégei körmét megszépítse.

Szilvi már a felvezetőben is egy érdekes gondolatot hallottunk tőled?

Mi is ez? Mottóm: " Ébren álmodom..." mely gondolat mindig is végigkísért a munkáim során. Hiszen az építés, díszítés egy gondolat, ötlet, kis álom megvalósítása. És hát ugye álmainkban dőlnek le leginkább a képzeletünket hátráltató gátak.

Országos bajnok vagy. Ez azért sokat elmond a szakma iránti szeretetedről és elkötelezettségedről!

Kétszeres országos aranyérmes díszítőbajnok vagyok. A művészet iránti vonzalom sodort a műkörömépítés felé vezető útra, hiszen imádom a színeket és a formákat. Imádok újat alkotni. A műkörömépítés, díszítés pedig kicsit a bennünk rejlő világ és látásmód megvalósítását is jelenti. Mindezt természetesen a vendégeink igénye szerint.”

Hogyan képzed magad, milyen eszközökkel vagy képes folyamatosan az élvonalban maradni?

Oktatóként rendszeresen találkozom hasonló gondolkodású körmösökkel, akikkel mindig megosztjuk tapasztalatainkat. A továbbképzések az új emberekkel való találkozások mindig csiszolják az ember látásmódját. Folyamatosan új ötleteket, impulzusokat jelentenek. Ha pedig belül összeáll a kép, akkor a versenyeken tudja magát az ember megmérettetni. A szakmában eltöltött 7 év során ezek mind előrébb vittek mind tudásban, mind lelkiekben.

Milyen anyagokban érzed otthon magad?

Zselé és akrilfesték, e két anyaggal dolgozom legszívesebben, és azon vagyok, hogy a velük való munkámat a legfelsőbb fokokra juttassam.

Mit tudnál üzenni azoknak akik most kezdik a szakmát, vagy éppen szellemi felfrissülésre vágynak?

Van egy hitvallásom mely szerint próbálok élni: légy mindig kitartó és alázatos, akkor a siker nem marad el! Ugyanakkor soha ne légy rest mások munkáját megnézni, tapasztalataikat kikérni. Mert minden kis információ, apróbb részlet előrébb visz az életben és fontos a végső teljes kép szempontjából.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK