Profi a szakmában, Profi a képzésben

Ismerkedjetek meg Bölcskeiné Szilvivel a NABA szakoktatójával, többszörös országos bajnokával, aki nap, mint nap „Ébren álmodik”, hogy vendégei körmét megszépítse.

Szilvi már a felvezetőben is egy érdekes gondolatot hallottunk tőled?

Mi is ez? Mottóm: " Ébren álmodom..." mely gondolat mindig is végigkísért a munkáim során. Hiszen az építés, díszítés egy gondolat, ötlet, kis álom megvalósítása. És hát ugye álmainkban dőlnek le leginkább a képzeletünket hátráltató gátak.

Országos bajnok vagy. Ez azért sokat elmond a szakma iránti szeretetedről és elkötelezettségedről!

Kétszeres országos aranyérmes díszítőbajnok vagyok. A művészet iránti vonzalom sodort a műkörömépítés felé vezető útra, hiszen imádom a színeket és a formákat. Imádok újat alkotni. A műkörömépítés, díszítés pedig kicsit a bennünk rejlő világ és látásmód megvalósítását is jelenti. Mindezt természetesen a vendégeink igénye szerint.”

Hogyan képzed magad, milyen eszközökkel vagy képes folyamatosan az élvonalban maradni?

Oktatóként rendszeresen találkozom hasonló gondolkodású körmösökkel, akikkel mindig megosztjuk tapasztalatainkat. A továbbképzések az új emberekkel való találkozások mindig csiszolják az ember látásmódját. Folyamatosan új ötleteket, impulzusokat jelentenek. Ha pedig belül összeáll a kép, akkor a versenyeken tudja magát az ember megmérettetni. A szakmában eltöltött 7 év során ezek mind előrébb vittek mind tudásban, mind lelkiekben.

Milyen anyagokban érzed otthon magad?

Zselé és akrilfesték, e két anyaggal dolgozom legszívesebben, és azon vagyok, hogy a velük való munkámat a legfelsőbb fokokra juttassam.

Mit tudnál üzenni azoknak akik most kezdik a szakmát, vagy éppen szellemi felfrissülésre vágynak?

Van egy hitvallásom mely szerint próbálok élni: légy mindig kitartó és alázatos, akkor a siker nem marad el! Ugyanakkor soha ne légy rest mások munkáját megnézni, tapasztalataikat kikérni. Mert minden kis információ, apróbb részlet előrébb visz az életben és fontos a végső teljes kép szempontjából.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK