Profi a szakmában profi a képzésben - Czeglédi Dorottya

Dóri közel 15 éves szakmai múlttal rendelkezik, jelenleg is saját szalonjában dolgozik teljes munkaidőben, népes vendégköre nagy örömére. Az oktatói pályára a saját maga által is megtapasztalt szakmai nehézségek vezették, amely akadályok egy jó oktatással könnyedén áthidalhatóak lettek volna.

Közvetlenül a középiskola befejezése után végeztem el a Kéz- és lábápoló, műkörömépítő alapképzést, majd óriási lelkesedéssel vetettem bele magamat a gyakorlásba, ami elég hamar meghozta gyümölcsét. Folyamatosan bővülő vendégköröm visszajelzés volt számomra, hogy jó utat választottam, erőt és kitartást adott. Az ezt követő néhány év alatt, kemény munka révén megtanultam precízen és gyorsan dolgozni, amiről azt gondolom rendkívül fontos a mai rohanó világban. 

Idővel született két gyermekem is, akik nemcsak rendkívüli boldogságot hoztak az életembe, de megtanítottak arra, hogy hogyan osszam be az időmet úgy, hogy anyaként is és műkörmösként is 100%-osan megálljam a helyem.

Pályafutásom során dolgoztam kisebb-nagyobb szalonokban is, de tavaly novemberben megvalósíthattam egy régen dédelgetett álmomat; megnyitottam saját kéz- és lábápoló üzletemet.

A szalonomban minden úgy lett kialakítva, hogy a vendégeim kényelmét szolgálja, hiszen első és legfontosabb dolog számomra az ő elégedettségük.

Ha a vendégeim elégedettek, örömmel fognak ajánlani a barátnőjüknek, sőt a szomszédjuknak is! És kinek hiszünk szívesebben? Egy ismeretlen hirdetőnek? Nem. De ha a barátnőnk vagy ismerősünk örömmel számol be a műkörmösnél tapasztalt pozitív élményeiről, akkor mi is szívesen kipróbáljuk, igaz?

Fontos számomra a megújulás és a folyamatos önképzés, hiszen csak úgy maradhatunk versenyképesek, ha mindig biztosítani tudjuk vendégeink számára az ún. trendiséget és az ő személyiségükhöz szabva vezetjük be szalonunkba az aktualitásokat.

A vendégeim elégedettségén és nagy számán túl szakmai sikernek tekintem, hogy egy televízióban sugárzott trendmagazin műkörmös szakértőjeként rám esett a választás.

A televízió képernyőjén keresztül és személyesen is sok hasznos gyakorlati információval szolgálhatok a kezdő illetve tapasztalattal már rendelkező kollégának egyaránt.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK