Rendezvények

Fejleszd tudásod az ALVEOLÁ-val, jelentkezz tanfolyamainkra!

 • World of Beauty 2016 ősz

  A sikeres emberek legfőbb tulajdonságai, melyek megszerzé­séhez sosem késő neki fogni, és amelyek elválaszthatatlanok a naprakész tudástól. Amennyiben te is szeretnél a siker útjára lépni, megszokott napi rutinjaid felülvizsgálatával újra verseny­képessé válni, akkor látogass el a World of Beauty országos képzéseink egyikére. Tanulj velünk, legyél tájékozott, szerezz önbizalmat és válj magabiztossá mindennapos munkádban.

  Tovább olvasom »
 • World of Beauty 2016 tavasz

  A kozmetikusoknak és műkörmösöknek szánt World of Beauty szépségturné idén tavasszal is újraindul, hogy ismét legfrissebb és legaktuálisabb témákkal ismerkedhess, az ország több helyszínén.

  Tovább olvasom »
 • IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus és Vásár - Pontos Programokkal

  Mostantól elérhető a IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus szakmai programja. A szakmából jól ismert előadóktól többek között megtudhatod, hogy mire számíthatsz az on-line pénztárgépekkel kapcsolatosan, hogyan tud egy bőrgyógyász és kozmetikus hatékonyan együtt dolgozni, vagy hogy például egy professzionális szempilla és szemöldök festés 20 perc helyett hogyan tud csak 5 perces lenni…

  Tovább olvasom »
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK