Sajtó


 

Beauty Forum - Szóráth Tamás: Ma már tudok lassítani

Az Alveola Kft. ügyvezető igazgatójával, Szóráth Tamással beszélgettünk a cég múltjáról és jelenéről, a hazai szépségipar helyzetéről, személyes tervekről, indítékokról, a dolgokhoz való hozzáállásról...

Még mindig nincs ajtó az irodáján? - Ajtó az van, de csaknem állandóan nyitva van. Akkor a policy nem változott: bárki keresheti Önt. - Szívesen látok bárkit. Ugyanakkor el kell mondjam, hogy a kollégáim nagyon korrekten kezelik, hogy mikor, milyen problémával érdemes bejönni hozzám. Persze fontos, hogy a megfelelő pozíciókban megfelelő emberek legyenek, akik sok ügyet elintéznek helyettem. Közel kilencvenen dolgoznak a cégnél a bérelt és diák munkavállalókkal együtt, csak itt, az irodaházban több mint ötvenen vagyunk. Ha mindenki bejönne az apró-cseprő dolgával, akkor én nem tudnék a munkámra koncentrálni.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide »

 

Az év legrangosabb eseményéről a IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszusról számos beszámoló született:

A IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszusnak és a késő délutánig tartó szakmai előadásoknak idén az exluzív RaM Colosseum adott otthon. A szakmai, tudományos mélységekig hatoló előadsákon kiderült: az idei év kulcsszava is az öregedésgátlás. 


A rendezvényről a Remeka.hu szépségszakmai site is beszámolt. A cikk elolvasásához kattints ide».

 

 

 

2015. április 18-án az Alveola Kft. szakmai támogatásával került megrendezésre a IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus. A rendezvénynek az előkelő RaM Colosseum adott otthont. A kizárólag szakembereknek szóló rendezvény fő fókuszában az öregedésgátlás állt. A koncentrált elméleti és gyakorlati tudást egyaránt nyújtó előadások, workshopokkal kiegészítve több száz szakembert vonzottak.

Az eseményről a szépségportal.hu szakmai site is beszámolt. A teljes cikk elolvasásához kattints ide».

 

 

 

Solanie Grape-Hyaluron sorozat – Kimagasló antioxidáns védelem minden korosztálynak

A IV. Kozmetikus Kongresszuson bemutatkozott a Solanie Grape-Hyaluron sorozata, mely magas antioxidáns tartalma révén hatékonyan védi a bőrt a szabadgyökök ellen. A különleges Tokaj Oleo Complex®-et tartalmazó termékcsalád különleges formulájának köszönhetően lehetővé teszi, hogy az anti-agin hatás szeboreás bőrökön is érvényesülhessen. 

A szépségportal.hu szakmai weboldal is olvasható a Solanie új családjának a Grape-Hyaluron sorozat összefoglaló cikke, melynek elolvasásához kattints ide»

 

 

 

Solanie Argán Őssejtes termékcsaládunk Magyar Terméknagydíj elismerésben részesült 2014-ben!

2014. szeptember 3-án ünnepélyes keretek között vehette át Szóráth Tamás az Alveola Kft. ügyvezető igazgatója az Országházban a Solanie Argán növényi Őssejtes sorozatot kiemelten minősítő Magyar Termék Nagydíjat.

Teljes cikk olvasásához kattintson a képre vagy errre a linkre>>.

A Magyar Terméknagydíj elismerésről számos hazai média is közölt összefoglaló cikket, melyet a következő linkeken tudsz elolvasni:
Élelmiszer.hu>>
Amdala.hu>>

 

2014- es év kiemelkedő szakmai eseményéről a III. Nezmetközi Kozmetikus Kongresszusról több beszámoló  is született: 


III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus - cikk a remeka.hu oldalon

Az Alveola Beauty Services és a Center Kft szakmai támogatásával 2014. április 12-én megtartották a III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus és Műkörmös Workshopot. A rendezvény a Millenáris Park B épületét töltötte meg szakemberekkel. 

A teljes cikk elolvasásáshoz kattintson erre a linkre>>.

 

 

 

III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus – műkörmös workshoppal  - Megjelenés a szépségportál.hu weboldalon 

Nagyszabású szakmai rendezvényen bővíthetők az ismeretek április 12-én az Alveola és a Center Kft szakmai támogatásával.

A III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszuson idén először a műkörmösök is találkozhatnak újdonságokkal gyakorlati műhelymunka keretében. 

A teljes cikk olvasásához kattits ide>>.

 

 

Az Alveola Kft. az elmúlt 20 évben mind a professzionális, mind a lakossági szépségápolási piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. 

A kerek évforduló kapcsán számos interjú jelent meg Szóráth Tamással a cég ügyvezetőjével.

Tudatos tervezés és aktív figyelem a szépségápolási piacon - Interjú az Indexen

Ez határozta meg az Alveola Kft. elmúlt 20 évét. Ennek köszönheti sikerét és az elért eredményt a száz százalékban magyar tulajdonú cég, mely mára több saját gyártású márkás terméket tudhat magáénak.

A teljes cikk elolvasásához kattints a képre, vagy erre a linkre!

 

 

 

Válságálló szépségápolás - Interjú a Figyelőben

Az Alveola Kft. az elmúlt 20 évben mind a professzionális, mind a lakossági szépségápolási piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Szóráth Tamás ügyvezető szerint ehhez legalább annyira kellett a folyamatos termékfejlesztés, mint a munka iránti szeretet vagy a tudatos munkaerő-kiválasztás.

A teljes cikk elolvasásához kattints a képre, vagy erre a linkre!

 

 

 

Alveola: a fejlődés megállíthatatlan - cikk a Világgazdaságban

A folyamatos fejlesztés és piaci kihívásnak való megfelelés eredménye: évi csaknem kétmilliárdos árbevétel.

A teljes cikk elolvasásához kattints a képre, vagy erre a linkre!

 

 

 

 

Szépségápolásban otthon - cikk a Termékmixben

A 100 százalékban magyar tulajdonú Alveola Kft. az elmúlt 20 évben mind a professzionális, mind a lakossági szépségápolási piac egyes szegmenseinek meghatározó szereplőjévé vált. A kozmetikusok számára kínált márkái, valamint az otthoni szépségápolást lehetővé tevő termékportfóliója a piac mértékadő szereplőjévé tették a vállalatot. Az eredményekhez vezető útról Szóráth Tamás, az Alveola Kft. ügyvezetője nyilatkozott.

A teljes cikk elolvasásához kattints a képre, vagy erre a linkre!

 

 

Otthon is professzionális szépségápolás - Interjú a Trade magazinban

Az idén 20 éves Alveola Kft. a kozmetikusok márkás termékekkel való ellátásával kezdte pályafutását. A vevők otthoni szépségápolási igényének erősödését hamar észlelték, így saját portfólió kialakításába fogtak, és a ma már jól ismert X-Epil termékekkel az otthoni szőrtelenítés, az intimhigiénia és a terhességi tesztek szegmenseinek meghatározó szereplői. A kezdetekről, a jelenről és a tervekről kérdeztük Szóráth Tamás ügyvezetőt.

A teljes cikk elolvasásához kattints a képre, vagy erre a linkre!

 

 

Egy sikertörténet 20 éve - Interjú a Szépítész magazinban

A teljes cikk elolvasásához kattints a képre, vagy erre a linkre!

 

 

 

 

 

Már csak egy, másfél évre tervezünk előre - Interjú a portfolio.hu oldalon!

 

A hazai kis- és középvállalkozások hitelhez jutása továbbra sem könnyű, az adminisztrációs terhek is magasak, az adókörnyezet pedig gyorsan változó és nehezen kiszámítható, összegezte a KKV-kal kapcsolatos gondolatait a Portfolio.hu-nak Szóráth Tamás, az Alveola Kft. ügyvezetője. A vállalat a gazdasági környezet kiszámíthatatlansága miatt jellemzően már csak egy, másfél évre tervez előre és tevékenységét negyedévente finomhangolja. Szóráth tapasztalata szerint az elmúlt években főként a külföldi tulajdonú bankok szigorítottak a feltételrendszereken, nehezebb lett a finanszírozáshoz való hozzájutás, ezért is üdvözlik a jegybank Növekedési Hitelprogramját. 

 

A teljes cikk elolvasásához kattints a képre, vagy erre a linkre!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2017 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK